- 16 Haziran 2010
- 198.851
- 151.028
- 6.478
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bayraklarin kumasi guzel mi? O sekilde tanitildi storedan kelimeyi unuttum. Biyle filengibi bez degil umuyorum, parlak saglam kumas olduguna guvenerek aldim online bende212 avm'de bulunan store'den geçtiğimiz pazartesi 2 adet 25.yıl 5 yıldız tişörtü ve 5 yıldızlı bayrak aldım. İçerisi bayağı yoğundu fiyatlar da çok abartı değil. 5 yıldızlı formalar çıktığında satış hacmi tavan yapar.
ürünleri seneye gonderirler bu hızlaSerhan Türk: "Galatasaray, son 24 saatte toplam 200 bin adet ürün satışı gerçekleştirmiş. Bu çok büyük bir rekor, Avrupa'da ve Türkiye'de eşi benzeri olmayan bir rakam."
Niye ki calismiyorlar mi? Hemen hazirdir muhtemelen.ürünleri seneye gonderirler bu hızla
gec geliyorNiye ki calismiyorlar mi? Hemen hazirdir muhtemelen.
Gs storeun 5 yıldızlı ürünlerinin hepsinden iyi. Düz GS logolu 5 yıldız ürünü yok. Altın sarısı logolu çelenk melenkli zurnaca tasarımlar war.
Gs storeun 5 yıldızlı ürünlerinin hepsinden iyi. Düz GS logolu 5 yıldız ürünü yok. Altın sarısı logolu çelenk melenkli zurnaca tasarımlar war.