GSStore Ürünleri

Serhan Türk: "Galatasaray, son 24 saatte toplam 200 bin adet ürün satışı gerçekleştirmiş. Bu çok büyük bir rekor, Avrupa'da ve Türkiye'de eşi benzeri olmayan bir rakam."

Konuyla alakasız ama GS temalı bir mouse pad almak istiyorum ama store da yok sanırım.ondan hariç alabileceğim bir yer var mı?

#yetmezbizebukupahedefartıkavrupa

2.616,78 TL alışveriş yaptım bunun 283,71 TL si vergi. devletimizinde, galatasarayımızda canı sağolsun.

desteğimiz devam edecek forma da alacağım. şampiyonluk t-shirtinin piksel kalitesi berbat yalnız görseldeki gibi değil.

761e29a6-00bb-45ad-a1f8-93e6852e09e3_size900x1200.jpg

Ulen hemen almama ragmen kargonuz 1-2 hafta gecikebilir, yogunluk cok fazla demisler.normalde ertesi gun kargoya verilirdi. Bileydim gidip alirdim

Anormal satis olmus belli ki storelarda, online stok yetismemis

212 avm'de bulunan store'den geçtiğimiz pazartesi 2 adet 25.yıl 5 yıldız tişörtü ve 5 yıldızlı bayrak aldım. İçerisi bayağı yoğundu fiyatlar da çok abartı değil. 5 yıldızlı formalar çıktığında satış hacmi tavan yapar.

Taraftar forması almayı düşünüyorsaniz bence almayın alacaksanız profesyonel forma alın bariz baya baya kumaş kalite farkı arşa çıkmış

212 avm'de bulunan store'den geçtiğimiz pazartesi 2 adet 25.yıl 5 yıldız tişörtü ve 5 yıldızlı bayrak aldım. İçerisi bayağı yoğundu fiyatlar da çok abartı değil. 5 yıldızlı formalar çıktığında satış hacmi tavan yapar.
Bayraklarin kumasi guzel mi? O sekilde tanitildi storedan kelimeyi unuttum. Biyle filengibi bez degil umuyorum, parlak saglam kumas olduguna guvenerek aldim online bende

2 tane de kirmizi 25 sampiyonluk tshirtu 23 24 25 ten devam ediyoruz.

ne retro işini becerebildiler ne 5 yıldız pazarlamasını

sipariş verirsin gelmez, 40 yılda bir düzgün ürün gelir anında biter

haziran ayında da böyle olursa onca talep heba olacak heves kaçacak zaten insanların

Geri
Üst Alt