GSStore Ürünleri

Cevap: GS Store Ürünleri

:o

o24688-1.jpg

eskiden cok kotu kalıtesız tshırtler cıkardı...cok guzel seyler gordum bugun..devamı gelır yenı yenı tshırtlerın ınsallah

Antrenman ürünleri

Bu ürünün fiyatı 75 TL olacakmış

20130629_130111.jpg

Buda diğer ürün

17461.jpg

17461_2.jpg

bunlar ise Londra Nike Store ’da satışa çıkmış ürünler.

BN66z1ZCQAAgo-v.jpg

hiç unutmam mor formanın moda oldugu sene adam bana diyorduki turuncu formayı al(ozaman bir önceki sezon forması) seneyede bu formayla oynayacakmıs galatasaray cok begenılmıs diyordu almadım parcalı aldım halada duruyor forma

isvonfgp.png
[/QUOTE]

Bunu bulamadım.

o23749-4.jpg

Bunu aldım :yenieek:

n98lerde belli olmuş

[GG]
BOFM9hlCMAA_dLz.jpg
[/GG]

o19092-1.jpg

Arkadaşlar bu eşofman çift taraflı mı? Bilen var mı? 200 küsür liraya değer mi :)

Yeni antreman ürünleri bunlarmış.Geçen senekiler daha iyiydi bunlar idare eder.

3ir7.jpg

Alırsam bende kırmızısını tercih ederim. Çok güzel duruyor ve fiyatı hiç düşmedi.

Eskiden ben Barcelona, PSG, Fransa esofmanlarim vardi mesela ayni o tarzda.. Tabi Adidas, Nike fark ediyor ama cidden 10 numara ürün..

Hafta sonlari cogu zaman giyerim rahat oluyor ama belki yeni sezon tasarimi çikabilir, orasini bilemiyorum..

Eskiden ben Barcelona, PSG, Fransa esofmanlarim vardi mesela ayni o tarzda.. Tabi Adidas, Nike fark ediyor ama cidden 10 numara ürün..

Hafta sonlari cogu zaman giyerim rahat oluyor ama belki yeni sezon tasarimi çikabilir, orasini bilemiyorum..
Eşofman kategorisinde bu çıkmış. Pek beğenmedim. Kamp ürünleri kategorisinde daha bişey yok ama bakalım. Gerçekten kaliteli olduğunu düşünüyorum yukarıdaki kamp ürününün. Kırmızı modeli müthiş.

makethumb.aspx

Eşofman kategorisinde bu çıkmış. Pek beğenmedim. Kamp ürünleri kategorisinde daha bişey yok ama bakalım. Gerçekten kaliteli olduğunu düşünüyorum yukarıdaki kamp ürününün. Kırmızı modeli müthiş.

makethumb.aspx

Benim isyerindeki PC göstermiyor burayi..

Ben bu site kapatildi zannediyordum meger devam ediyormus..

Direk yeni parçaliyi siparis verdim, yurt disina kargo ucretsiz oldugu için muthis bi musteri hizmeti cidden..

Org'dan girdimmi 60-70 TL kargo oduyorsun..

Benim isyerindeki PC göstermiyor burayi..

Ben bu site kapatildi zannediyordum meger devam ediyormus..

Direk yeni parçaliyi siparis verdim, yurt disina kargo ucretsiz oldugu için muthis bi musteri hizmeti cidden..

Org'dan girdimmi 60-70 TL kargo oduyorsun..

magazastore . com olarak hizmet veriyorlar. Gerçekten bizim Gsstore.org'tan daha özverili çalışıyorlar :) Halbuki bi mağazamızın kendine ait bir sitesi :)

Geri
Üst Alt