- 25 Nisan 2011
- 20.486
- 13
- 1.088
Cevap: GS Store Ürünleri

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yeni Nike ürünleri.
![]()
![]()
[GG][/GG]![]()
Arkadaşlar bu eşofman çift taraflı mı? Bilen var mı? 200 küsür liraya değer mi![]()
Tek tarafli ama güzel, deger yani..
Bende kirmizisi var..
Avrupai bi esofman..
Alırsam bende kırmızısını tercih ederim. Çok güzel duruyor ve fiyatı hiç düşmedi.
Eşofman kategorisinde bu çıkmış. Pek beğenmedim. Kamp ürünleri kategorisinde daha bişey yok ama bakalım. Gerçekten kaliteli olduğunu düşünüyorum yukarıdaki kamp ürününün. Kırmızı modeli müthiş.Eskiden ben Barcelona, PSG, Fransa esofmanlarim vardi mesela ayni o tarzda.. Tabi Adidas, Nike fark ediyor ama cidden 10 numara ürün..
Hafta sonlari cogu zaman giyerim rahat oluyor ama belki yeni sezon tasarimi çikabilir, orasini bilemiyorum..
Eşofman kategorisinde bu çıkmış. Pek beğenmedim. Kamp ürünleri kategorisinde daha bişey yok ama bakalım. Gerçekten kaliteli olduğunu düşünüyorum yukarıdaki kamp ürününün. Kırmızı modeli müthiş.
![]()
![]()
Arkadaşlar bu eşofman çift taraflı mı? Bilen var mı? 200 küsür liraya değer mi![]()
Benim isyerindeki PC göstermiyor burayi..
Ben bu site kapatildi zannediyordum meger devam ediyormus..
Direk yeni parçaliyi siparis verdim, yurt disina kargo ucretsiz oldugu için muthis bi musteri hizmeti cidden..
Org'dan girdimmi 60-70 TL kargo oduyorsun..