GSStore Ürünleri

Londra Hatırası tişörtünü bu kadar eleştirmeyin. Sonuçta pazarlama staretijisi. Ha doğru yanlış onu satışlar gösterir..

Ama Fener mesela utanmasa " Emre süper bir şut çekti " " G.Gönül sağdan muhteşem bir orta yaptı " tişörtleri bile çıkaracak nerdeyse...

Ben tişörtü savunmuyorum. Tepkiler aslında Galatasaray taraftarının bilinçli olmasından kaynaklanıyor onuda biliyorum.

Galatasaray taraftarı ota b...a herşeye saldırmaz, herşey bize cazip gelmez ve gerekli olmayabilir.

Sonuçta 2 Avrupa Kupasına sahip ayrıca dünyada en çok tanınan Türk Kulübünün taraftarıyız ...

Ama en azından gündemdeki konuları da değerlendirmek store yetkililerinin işi...

Benim asıl eleştirdiğim konu bu tişörtün Kadıköy konseptiyle aynı olması...

Daha yaratıcı olunabilirdiler. Daha farklı birşey olabilirdi... Bu biraz hazırcılık olmuş...

Londra Hatırası tişörtünü bu kadar eleştirmeyin. Sonuçta pazarlama staretijisi. Ha doğru yanlış onu satışlar gösterir..

Ama Fener mesela utanmasa " Emre süper bir şut çekti " " G.Gönül sağdan muhteşem bir orta yaptı " tişörtleri bile çıkaracak nerdeyse...

Ben tişörtü savunmuyorum. Tepkiler aslında Galatasaray taraftarının bilinçli olmasından kaynaklanıyor onuda biliyorum.

Galatasaray taraftarı ota b...a herşeye saldırmaz, herşey bize cazip gelmez ve gerekli olmayabilir.

Sonuçta 2 Avrupa Kupasına sahip ayrıca dünyada en çok tanınan Türk Kulübünün taraftarıyız ...

Ama en azından gündemdeki konuları da değerlendirmek store yetkililerinin işi...

Benim asıl eleştirdiğim konu bu tişörtün Kadıköy konseptiyle aynı olması...

Daha yaratıcı olunabilirdiler. Daha farklı birşey olabilirdi... Bu biraz hazırcılık olmuş...

bence bu işlerde yaratıcılık çok önemli benim zaten kadıköy hatırası tişörtüm var bunu niye alayım ki.oysa yaratıcı ve farklı tasarım yapılıp azıcık emek verilse herkesin alması için bir sebep olurdu.her başarıdan sonra aynı şablonda tişörtü kopyala yapıştır yapıp durmak beni mutlu etmiyor.geçen sene de erzurumda ki süper kupa galibiyetinden sonrada aynı tişört yapıldı bana gına geldi bunu görmekten.

super+erzurum+hatirasi.jpeg

Giymicen abi bu t-shirtleri. Boku cikti cunku iyice. Alacan hatira diye saklayacan. Baskada bir halta yaramaz. Alma sebebinde maksat kulube destek olmak. Kulkanmayiver yani nolacak

»» tapatalk ««

Bu Gs Store ile kim ilgileniyorsa tez zamanda gönderilsin, bıraksın işi. T-shirt kalitesi ve tasarımları çok amatör ve kalitesiz. Madem kurumsallaşıyoruz, bu işi de bilen insanlara devretmek lazım.

Biz neden sadece forma için Nike ile ortak çalışıyoruz.

Tüm store ürünlerine Nike kalitesi getirtemezmiyiz?

Gerçi Nike bizi pek sallamıyor.

keşke yıldız koymasalarmış

bu yıldızlı ürünleri seneye 4 yıldızlı cıkartsalar daha fazla satardı.

ama tasarımları müthiş

nike ürünleri güzel de fiyatlarda güzel olsa tadından yenmez

Geri
Üst Alt