GSStore Ürünleri

2034224_w1.jpg

şu resimdeki boyunluk ve bereyi nerden bulabilirim acaba?

bugün bi terlik aldım baya işlevli

beğendim tabe gsye sonunda bi kaç kuruş hibe ettik

sevgi eylem gerektirir

-Tapatalk-

Renktaşlar bişey soracam U13175 GS Prebooking Tablet (HCL) - Ev & Ofis / Teknoloji - Gsstore.Org buradaki tableti kullanan var mı ? Varsa eğer biraz anlatabilir mi mesela aktif kullanımda şarjı ne kadar gidiyor, internette gezinme performansı nasıl, tablet üstünde ne girişler var? Son olarakta tablet numarası tam olarak ne oluyor satın almak için seçmek gerekiyomuş ne olduğunu anlamadım...

Hediye olarak satın alacam anneme öyle çok üst düzey bir beklentim yok

Galatasaray'ın yeni sezon formaları ile alakalı birbiri ile örtüşen en az 4-5 tane mail aldık. Henüz tabi ki "bahsedilen" tasarımları yazmak için çok erken. Geçen sene bizim tahmini çizdiğimiz formaların çakmasının yapıldığını görünce üzülmüştük baya, bu sefer daha geç koymayı düşünüyoruz detayları/çizimleri bu sebeple. Ancak 2014-2015 sezonu forma bilgileri dünyada da artık yavaş yavaş görücüye çıkmaya başladı. Büyük takımların bazılarının fotoğrafları bile sızdı, biz tabi ki bizim formaları paylaşmayacağız şimdilik ancak yeni sezonda giyilecek olan deplasman ve 3. formamızın ana ve yan renklerini koyalım. Hafif heyecan olsun.

Şimdilik bu kadar.

gs14-15+-+Kopya.png

GALATASARAY FORMALARI: 2014-2015 SEZONU 2. VE 3. FORMA RENKLERİMİZ

Galatasaray'ın yeni sezon formaları ile alakalı birbiri ile örtüşen en az 4-5 tane mail aldık. Henüz tabi ki "bahsedilen" tasarımları yazmak için çok erken. Geçen sene bizim tahmini çizdiğimiz formaların çakmasının yapıldığını görünce üzülmüştük baya, bu sefer daha geç koymayı düşünüyoruz detayları/çizimleri bu sebeple. Ancak 2014-2015 sezonu forma bilgileri dünyada da artık yavaş yavaş görücüye çıkmaya başladı. Büyük takımların bazılarının fotoğrafları bile sızdı, biz tabi ki bizim formaları paylaşmayacağız şimdilik ancak yeni sezonda giyilecek olan deplasman ve 3. formamızın ana ve yan renklerini koyalım. Hafif heyecan olsun.

Şimdilik bu kadar.

gs14-15+-+Kopya.png

GALATASARAY FORMALARI: 2014-2015 SEZONU 2. VE 3. FORMA RENKLERİMİZ

güzele benziyor

61218204_tn50_0.jpg

Bu cift tarafli montu Avrupa'da bi yerde bulabilme imkanim yok mu?

Gsstore Almanya'da bulamadim.

Geri
Üst Alt