GSStore Ürünleri

Az önce Neuss'taki Gs Store gittim.

Online olan birçok şey mevcut değil.

Hem şehir dışında hem avm'nin en üst katında.

Neyse aldık birkaç birşey.

BlueTapa

Zaten cınnacık bir yer. Internet sitesinden sipariş vermek en iyisi. Bende gittiğimde şaşırmıştım, ama allahtan uzun yol gitmedim bunun için, Gladbacha yakın. Tren hemen AVM de duruyor zaten :D

I am the one who knocks!

Renktaşlar , genelde Prandelli'nin giydi , kolun yanında kırmızı şeritler olan beyaz polonun linkini atabilirmisiniz ? Ben göremedim .

[attachment=12796:ImageUploadedByTapatalk1408869756.625988.jpg]

Ekli dosyalar

• ImageUploadedByTapatalk1408869756.625988.webp
    ImageUploadedByTapatalk1408869756.625988.webp
    96,1 KB · Görüntüleme: 152
Kışlık siyah kazak ve anahtarlık aldım dün. 48 lira tuttu.

Bugün GSStore'ye gidip yeni sezon formamızdan bir tane alalım :)

Beyaz ve cubuklu forma aldim. Design olarak cogu kisi begenmiyor, ama bence gayet güzel ikisi de. Özellikle beyaz'in sade olmasi tahmin ettigimden cok hosuma gitti. Sponsörsüz olmasi da ayri bir güzel (arkadaki igrenc Ülker yazisi haric).

Tek sikinti kollar. Cok kötü duruyor, nasil desem ... asagi sarkiyorlar.

Renkdaşlar , konuyla ilgisiz ama bir sorum olacak . Bugün forma alma düşüncesindeyim . AVM'lerde GSStore ve Nike Store'de olmak üzere 2 mağazada da GS formaları var . Formayı Nike mağazasından alırsam , Galatasaray'a bir yararı var mı yok mu ?

Bir de forma , şort , konç toplam kaça patlar ? İnternet'te yazan 130 TL sadece forma için mi ?

Beyler bunu sipariş ettim alan var mı? Memnun musunuz
4ddea6029887d75030a58377df8699ed.jpg

IPHONE 5S cihazımdan gönderildi

işte böyle sade şeyler lazım. İlla kocaman yazılar olmasına yada sarı kırmızı olmasına gerek yok. Tshirt süpermiş.

Turuncu ve Kırmızı renkleri de mevcut ama siyah acayip asil duruyor. Daha gerçekte kimsenin üstünde görmedim siyahını ama bakalım

edit: ayrıca forma fiyatı gibi uçuk bir fiyatı da yok. Formaları begenmeyenler bu tarz tshirtlere yönelebilir benim gibi

Vıp kampanya var şu anda

3 parça forma (bir tanesi bütün ekibin imzalı forması, diğer 2'si yeni sezon)

GS Saati ve Kapağında kendi fotoğrafınız ve sloganınızın yer aldığı GS Dergisi

Çok uygun fiyata ve ücretsiz kargo ile geliyor

Ilgilenenler için tel: 0850 840 19 05

Abi şu Gsstore bir kere üzerinde kocaman Gs,Galatasaray yazan bir ürün yapmasın ya. Nike ürünleri ne güzel mesela herkez beğeniyor(site geneli).

Devre arasında ve ikinci yarısında kullanacağımız yeni kamp ürünlerimiz umarım GS Store'de çıkar. Muazzam olmuş :(

B7TyLuxIYAApZBx.jpg

B7ZwlJuCcAAHYIu.jpg

Alternatif bir renk kullanilmasi cok hos olmus.Kirmizi agirlikli ürünlerden bikinlik gelmisti.Valla almazsam adam degilim o derece hosuma gitti.

☆$☆

Galatasaray Liv Hospital’ın, Sırbistan’da Kızılyıldız karşısında oynadığı oyun, ortaya koyduğu mücadele ve bunun sonucunda hak ettiği galibiyet tüm Galatasaraylıları gururlandırdı. Baş antrenör Ergin Ataman ve öğrencileri, Galatasaray tarihindeki anlamlı galibiyetlerinden bir tanesine daha imza attı.

Bu anlamlı galibiyeti simgeleyen, geceden akıllarda kalan en çarpıcı kare "Bizim Adımız Galatasaray" tişörtü ile ölümsüzleşiyor. Bugünden itibaren Galatasaray Spor Kulübü Resmi Alışveriş Sitesi - Gsstore.Org üzerinden ön satışa sunulan tişört, 22 Ocak Perşembe gününden itibaren tüm GSStore'larda satışta olacak.

#BizimAdımızGalatasaray

B7uJZNaCAAEX29M.jpg

Renktaşlar Galatasaray-Liverpool özel atkısı arıyorum. Sizde veya tanıdığınız birinde var mıdır ?

5w14b8

Geri
Üst Alt