GSTV Şifresiz Olacak

Cevap: GSTV Şifresiz Olacak

Arkadaşlar bir detayı atlıyorsunuz FB TV fenerbahçeye ait değil, bildiğim kadarı ile dernekler yasasına göre derneklere ait TV ler açık yayın yapamıyor. Bu veya buna yakın bir detay var. FB TV bu yüzden yayın yapabiliyor.

3 sene önce uydudan yayın yapıyordu galatasaray turksattan hatta karasala bile geçiceği konuşuluyordu uyduda 2-3 yıl yayın yaptı galatasaray derneklerin öyle bir maddesi yok..

3 sene önce uydudan yayın yapıyordu galatasaray turksattan hatta karasala bile geçiceği konuşuluyordu uyduda 2-3 yıl yayın yaptı galatasaray derneklerin öyle bir maddesi yok..

Ozan bu veya buna yakın bir kanun maddei var, uydu değilde, belki karasal yayın olabilir. Hatta FB tv nin fenere ait olmadığını duyduğumda çok şaşırmıştım.

he anlamadım şifresiz mi hani nerde???zeki müren de bizi görecek mi...

gs tvnin şifresi yüzünden öyle bir kanal olduğunu bile unuttum

Ozan bu veya buna yakın bir kanun maddei var, uydu değilde, belki karasal yayın olabilir. Hatta FB tv nin fenere ait olmadığını duyduğumda çok şaşırmıştım.

uyduda öyle bişey yok ama uyduda yayın yaptı galatasaray tv karasalı bilemicem ama.

İnşallah Temmuz'a izlemeye başlarız Türksat'ta.

Hem sifresiz hemde Türksat istiyoruz

bjktv turksata geçmiş, bizimkiler ne bekliyor??

Hadi ama artık. Tam zamanı. Transfer zamanı bir yandan. :)

bjktv bile geçtiyse bizimkiler harbi uyuyolar ama.

şu fbtv kadar olamadık.adamlar digitürk,dsmart,karasal yayın,türksat vs. aklınıza gelebilecek her platformda yayın yapıyorlar bizim kanal maalesef sadece digitürkte.gstv nin başına da şöyle nurettin kantarelli gibi bir adam lazım.

Hala beklemedeyiz.

Çok berbat bir kanalımız var, canlı sayısı çok az. Hep devamlı aynı şeyler, tekrarın tekrarı yayınlar.

Turksat'a geçecekti dimi bu ? :coffee:

Ancak ve ancak kuvvetli reklam alacak, sponsor bulacak ki bedava yayin yapabilsin. Aslinda akil var mantik var lig,kupa,avrupa hatta ve hatta hazirlik maclarinin bile yayin haklarini satmissin bu kanalda ne yayimlayipta ne izleteceksin? Futbolculara antreman saatlari disinda pembe dizi mi cektireceksin?

Ancak ve ancak kuvvetli reklam alacak, sponsor bulacak ki bedava yayin yapabilsin. Aslinda akil var mantik var lig,kupa,avrupa hatta ve hatta hazirlik maclarinin bile yayin haklarini satmissin bu kanalda ne yayimlayipta ne izleteceksin? Futbolculara antreman saatlari disinda pembe dizi mi cektireceksin?

Aslında birbirine paralel konu.Tersten bakarsak önce ulusal yayın yapacaksın.İzlenebiliten artacak sonra reklam alacaksın,sonra sponsor bulacaksın.Sonrada tüm gs lilere TV üzerinden satışlar yapacaksın.Bu şekilde bakılmalı olaya bence.En düzgün yol bu yol.

Geri
Üst Alt