Oyun içi sızan videolardan biri.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=wfNBwzBWKbI[/media]

Nete düsdü bu sabah GTA V xbox icin.

fena degil ama kesinlikle grafik kalitesi bazi videolardaki gibi degil. PS4e cikmasini beklecegim büyük olasikla. böyle pek sevkli olmuyor. cok ekran kaymalar var:(

beyler aynı ps3 den multıplayer mumkun mu? onlıne yanı ınternet uzerınden degıl

1 hafta içinde bir laptop alacam. Umarım gta v'i çok iyi şekilde oynayabileceğim birşey alabilirim.:)

1 hafta içinde bir laptop alacam. Umarım gta v'i çok iyi şekilde oynayabileceğim birşey alabilirim.:)

Aslında senin alacağın makineden çok oyunun optimizasyonuyla ilgili bir durum bu zira oyun ps3 ve xbox 360'a çıkıyor, güncel pc sistemleriyle karşılaştırıldığında antik denecek kadar kötü sistemlere çıkıyor yani, iyi optimize edilse orta veya orta-üst bi pc'nin full açması lazım

gta 5 pc icin caikmayacak ki. belkide hic de cikmaya bilir. baya kisi pc icin cikmamazi icin ugrasiyormus nedense.

xbox360 da oynadim biraz ama görüntü olarak pek begenmedim vallahi ama oyun olarak belki en iyisi seride.

ps4-xbox one icin cikarsaki onda da daha belli degil onun icin kesin alirim.

gta 5 pc icin caikmayacak ki. belkide hic de cikmaya bilir. baya kisi pc icin cikmamazi icin ugrasiyormus nedense.

xbox360 da oynadim biraz ama görüntü olarak pek begenmedim vallahi ama oyun olarak belki en iyisi seride.

ps4-xbox one icin cikarsaki onda da daha belli degil onun icin kesin alirim.

Nasıl çıkmaz ya.:(

Konsol nasıl alınır öğrenci evine. Alsak ona göre düzgün TV lazım.

Çok ayıp ederler. Biz o kadar GTA oynadık PC'de. Şimdi onlar bize; var ama sana yok diyecekler.:)

Çok ayıp ederler. Biz o kadar GTA oynadık PC'de. Şimdi onlar bize; var ama sana yok diyecekler.:)

insallah cikar senin gibiler icin vallahi. ama ciksa bile 1 sene sonra cikar belki. bekleyip görelim. simdiki durum maalesef sadece konsolar icin diye geciyor.

xbox360 icin de deymez almaya yada ps3 icin. ps4 icin cikacaksa onun icin alinir ancak bence.

17 Eylül deniyor PC için

Edit Pardon 17Eylülde çıkmayacak denmiş yanlış okumuşum :D

Merak etme renktaş her yeni çıkan GTA'da böyle geyikler döner ama sonunda çıkar oyun, bi yabancı site Ocak'ta duyurulur ilk baharda çıkar diye tahmin yapmıştı gayet mantıklı gözüküyor... Ayrıca hepiniz göreceksiniz yakında oyun gta 4'ten çok daha iyi grafiklere sahip olmayacak mevcut konsolların kapasitesi belli zaten görürsünüz oyun çıktıktan sonra bir sürü düşük frame rate şikayeti olacak

Merak etme renktaş her yeni çıkan GTA'da böyle geyikler döner ama sonunda çıkar oyun, bi yabancı site Ocak'ta duyurulur ilk baharda çıkar diye tahmin yapmıştı gayet mantıklı gözüküyor... Ayrıca hepiniz göreceksiniz yakında oyun gta 4'ten çok daha iyi grafiklere sahip olmayacak mevcut konsolların kapasitesi belli zaten görürsünüz oyun çıktıktan sonra bir sürü düşük frame rate şikayeti olacak

gta4 e göre daha kötü geldi bana görüntüsü . cok görüntü kaybolma olaylari veya cok gec görüntüler ortaya cikiyor maalesef xboxdaki versionda :(

ama oyun kalitesi olarak cok daha iyi. en azindan 2 saat oynadigim sürecde cok daha güzel sehir ve saire

Geri
Üst Alt