Fatih Çimen
Parçalı Üye
- 5 Haziran 2009
- 2.250
- 0
- 1.306
Oyun içi sızan videolardan biri.
[media]https://www.youtube.com/watch?v=wfNBwzBWKbI[/media]
[media]https://www.youtube.com/watch?v=wfNBwzBWKbI[/media]
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 hafta içinde bir laptop alacam. Umarım gta v'i çok iyi şekilde oynayabileceğim birşey alabilirim.![]()
1 hafta içinde bir laptop alacam. Umarım gta v'i çok iyi şekilde oynayabileceğim birşey alabilirim.![]()
gta 5 pc icin caikmayacak ki. belkide hic de cikmaya bilir. baya kisi pc icin cikmamazi icin ugrasiyormus nedense.
xbox360 da oynadim biraz ama görüntü olarak pek begenmedim vallahi ama oyun olarak belki en iyisi seride.
ps4-xbox one icin cikarsaki onda da daha belli degil onun icin kesin alirim.
Nasıl çıkmaz ya.
Konsol nasıl alınır öğrenci evine. Alsak ona göre düzgün TV lazım.
Çok ayıp ederler. Biz o kadar GTA oynadık PC'de. Şimdi onlar bize; var ama sana yok diyecekler.![]()
Nasıl çıkmaz ya.
Konsol nasıl alınır öğrenci evine. Alsak ona göre düzgün TV lazım.
Çok ayıp ederler. Biz o kadar GTA oynadık PC'de. Şimdi onlar bize; var ama sana yok diyecekler.![]()
GTA 5 PC Versiyonuna Karşı Kampanya Başlatıldı
340.000 imza toplanmış pc için çıkmaması için.
Yok işte PC ciler korsan oynayıp hırsızlık yapıyormuş, onları cezalandırmak istiyorlarmış.
Size ne la tasası size mi düştü. Arkadaşını şikayet eden ilkokul çocukları gibi.
hm.. ben konsol kunlaniyorum ve bir tane orjinal oyunum yok![]()
Merak etme renktaş her yeni çıkan GTA'da böyle geyikler döner ama sonunda çıkar oyun, bi yabancı site Ocak'ta duyurulur ilk baharda çıkar diye tahmin yapmıştı gayet mantıklı gözüküyor... Ayrıca hepiniz göreceksiniz yakında oyun gta 4'ten çok daha iyi grafiklere sahip olmayacak mevcut konsolların kapasitesi belli zaten görürsünüz oyun çıktıktan sonra bir sürü düşük frame rate şikayeti olacak
Bana da o kısım ilginç geldi. Sanki konsol için korsan oyun bulunmuyor gibi yazmışlar.D
Ya sabir 1 gun daha
Ulan sanki 1 gün sonra eline geçecek