Habib Aslan
10 Numara!
- 10 Mayıs 2012
- 12.321
- 282
- 1.098
la o degilde pcye bekleyenlere ps xboxcılardan sitem geliyor hacı manyak mısınız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
lan nerde kaldı daha pc ye lanet olsun ya bu oyunu bekliyorum 1 senedir 1 kasa topladım 1 canavar gibi laptop aldım sırf bu oyun için lanet olsun ya
Hala almak istiyorsan tavsiye edeceğim laptop işini fazlasıyla görür. Kasma falan da olmaz. Olursa buradayım. ısınma olayı her laptopta olur. soğutucu ile 4-5 Saat'e kdr uzatabilirsin.
https://www.pcdepo.com/msi-nb-ge60-0nd-412tr-notebook-urun9126.html
2014 Yaz'a çıkacak oyun.. İlk önce Xbox One ve PS4 versiyonları yapılır, hemen ardından PC'ye gelir.
PS3'üm var ama nefret ediyorum PS3'de bu tür oyunları oynamaktan. Lan PC'ye neden daha geç çıkartıyor bunlar bu oyunu ya? Mecbur muyum lan ben gamepad ile oynamaya? Allahsızlar.
O bilgisayara 2,5 milyar para vereceğime bu yıl sonunu bekler, 1200-1300 liraya çıkacak PS4'ü alır üstüne de ortalama konfig bi PC alırım ki o da Football Manager,strateji ve RPG oyunlarını oynamaya hayli hayli yeter.
PS3'üm var ama nefret ediyorum PS3'de bu tür oyunları oynamaktan. Lan PC'ye neden daha geç çıkartıyor bunlar bu oyunu ya? Mecbur muyum lan ben gamepad ile oynamaya? Allahsızlar.
Hocam klavye mause devri kapandı artık.
2014 yazmı ? :42::42::42: ps xbox felan çıkmadımı zaten onlar ne alaka ?
Adam belki hem pc hem ps3 alamıyordur onlarıda düşünmek lazım
Ben sadece PC tavsiyesinde bulundum. Arkadaş karşılaştırma falan istemedi. + PS4'ü 1200 liraya alır her oyuna da en ölü 100 lira bayılırsın.
PS4'ün fiyati belli mi beyler?
-Tapatalk ile gonderildi.-
Avrupada 399€ Amerika da 399 Dollar