la o degilde pcye bekleyenlere ps xboxcılardan sitem geliyor hacı manyak mısınız

Arkadaslar oynayanlar multiplayer var mi ayni anda iki oyuncu bi ps3 den oynayabilio mu?

lan nerde kaldı daha pc ye lanet olsun ya bu oyunu bekliyorum 1 senedir 1 kasa topladım 1 canavar gibi laptop aldım sırf bu oyun için lanet olsun ya

lan nerde kaldı daha pc ye lanet olsun ya bu oyunu bekliyorum 1 senedir 1 kasa topladım 1 canavar gibi laptop aldım sırf bu oyun için lanet olsun ya

2014 Yaz'a çıkacak oyun.. İlk önce Xbox One ve PS4 versiyonları yapılır, hemen ardından PC'ye gelir.

Hala almak istiyorsan tavsiye edeceğim laptop işini fazlasıyla görür. Kasma falan da olmaz. Olursa buradayım. ısınma olayı her laptopta olur. soğutucu ile 4-5 Saat'e kdr uzatabilirsin.

https://www.pcdepo.com/msi-nb-ge60-0nd-412tr-notebook-urun9126.html

O bilgisayara 2,5 milyar para vereceğime bu yıl sonunu bekler, 1200-1300 liraya çıkacak PS4'ü alır üstüne de ortalama konfig bi PC alırım ki o da Football Manager,strateji ve RPG oyunlarını oynamaya hayli hayli yeter.

oyunu bitireli 1 hafta oldu ps3 de, yarin online acilacak onu bekliyorum

O bilgisayara 2,5 milyar para vereceğime bu yıl sonunu bekler, 1200-1300 liraya çıkacak PS4'ü alır üstüne de ortalama konfig bi PC alırım ki o da Football Manager,strateji ve RPG oyunlarını oynamaya hayli hayli yeter.

Ben sadece PC tavsiyesinde bulundum. Arkadaş karşılaştırma falan istemedi. + PS4'ü 1200 liraya alır her oyuna da en ölü 100 lira bayılırsın.

PS3'üm var ama nefret ediyorum PS3'de bu tür oyunları oynamaktan. Lan PC'ye neden daha geç çıkartıyor bunlar bu oyunu ya? Mecbur muyum lan ben gamepad ile oynamaya? Allahsızlar.

Hocam oyunların konsollara çıkma sebebi optimizasyon derdi olmaması. Zaten tüm PS3 ve Tüm Xbox'ların konfigirasyonu aynı kendi içlerinde. Oyunu bir defa optimize edip işi bitiriyorsun. PC'de ise yüzbinlerce konfigirasyon yapabilirsin.Bunlar maliyeti çok yükseltiyor ki oyuna zaten 250 milyon dolar harcandı.

Ben sadece PC tavsiyesinde bulundum. Arkadaş karşılaştırma falan istemedi. + PS4'ü 1200 liraya alır her oyuna da en ölü 100 lira bayılırsın.

İyi de böyle oyunları alıp online oynayamayacaksan yazık olur. Fifa 14'e herkes paşa paşa 80-90TL bayılmıyor mu?

PS4'ün fiyati belli mi beyler?

-Tapatalk ile gonderildi.-

Geri
Üst Alt