Cevap: GTA V | Çıkış Tarihi: 17 Eylül

Oyun cikti cikacak hala ortada bir tane bile sizmis gameplay görüntüsü yok.

the last of us dan sonra kolay kolay oyunları beğenemiyorum artık

PC'ye çıkartmamak nedir abi

pc ye her türlü çıkar. beklesinler ama işleri ne

the last of us dan sonra kolay kolay oyunları beğenemiyorum artık

O kadar iyi mi o oyun? Gittigidiyor'da 105 TL'ye falan satiliyor. Sen nerden ve kaca aldin oyunu? Ben 2 hafta önce Tomb Raider'i almistim. Oyunu bitirdim, simdi de yeni bir sey ariyorum.

O kadar iyi mi o oyun? Gittigidiyor'da 105 TL'ye falan satiliyor. Sen nerden ve kaca aldin oyunu? Ben 2 hafta önce Tomb Raider'i almistim. Oyunu bitirdim, simdi de yeni bir sey ariyorum.

oha ya sende varya ps3 ün var birde oyun oynuyorsun hala oynamamışsın rezilsin necati hayal kırıklıgına ugradım.

gelmiş birde lara c. avatar yapmışsın

sadece ps3'e cıktı oyun

varsa ps3ün kesinlikle al

oha ya sende varya ps3 ün var birde oyun oynuyorsun hala oynamamışsın rezilsin necati hayal kırıklıgına ugradım.

gelmiş birde lara c. avatar yapmışsın

O kadar iyi diyorsun yani? 1-2 hafta sonra oyunu siparis ederim herhalde. :D

Tomb Raider baya saglam oyun olmus olm. Grafikler, oynanis falan muhtesem olmus. Uncharted 3'de alamadgim zevki bu oyunda aldim. Eger firsatin olursa mutlaka oyna yani.

sadece ps3'e cıktı oyun

varsa ps3ün kesinlikle al

Onu biliyom haci, oyun sadece PS icin cikti. :sgr:

O kadar iyi diyorsun yani? 1-2 hafta sonra oyunu siparis ederim herhalde. :D

Tomb Raider baya saglam oyun olmus olm. Grafikler, oynanis falan muhtesem olmus. Uncharted 3'de alamadgim zevki bu oyunda aldim. Eger firsatin olursa mutlaka oyna yani.

Onu biliyom haci, oyun sadece PS icin cikti. :sgr:

neco 1-2 ay önce bitirdim ben tr . güzel iyi ok mok süper ama bir yere kadar oyunda çok uzatılmış bir oyun aksiyon falan iyi ama hikaye falan banal. lakin last of usla kıyaslanamaz

neco 1-2 ay önce bitirdim ben tr . güzel iyi ok mok süper ama bir yere kadar oyunda çok uzatılmış bir oyun aksiyon falan iyi ama hikaye falan banal. lakin last of usla kıyaslanamaz

Beklentilerimi baya yükselttin bak begenmezsem oyunu senden bilirim.

Bana iyi bir senaryo ve samimi karakterler olacak, yoksa istedigi kadar mükemmel bir grafige sahip olsun begenmem. Benim oynadigim en iyi oyun Assassins Creed serisidir(1-Revelations'a kadar). O oyunu oynarken yasadigim duygulari simdiye kadar baska hicbir oyunda bulamadim.

Oynadığın en iyi oyun diyebilir miyiz? Oynanabilirlik, senaryo, grafik hepsinin ortalamasını aldığında

o çok genel olur bak şimdi. ben böyle geniş çaplı olaylarda genelleme ve en iyi en kötü tespiti yapmak konusundan başarısızım çünkü her şeyin kendine göre durumları var ama şunu diyim sana şuana kadar oynadıgım oyunlar içierisinde en içine girdigim en çok duygulandıgım hikayeye en çok içimde hissettigim ve baglandıgım oyundu. hikayesi aman aman bişi degil ama etkiliyici. duygusal bir insan olmamdan kaynaklı olabilir tabi bunlar.

Geri
Üst Alt