Caner Çetin
Sarı Üye
- 24 Aralık 2009
- 346
- 0
- 1.126
torrentlere coktan dustu ama orjinali henuz cıkmadı.ayrıca bu oyun pc ye cıkacakmı bilgisi olan varmı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
GTA 5 PC Versiyonuna Karşı Kampanya Başlatıldı
340.000 imza toplanmış pc için çıkmaması için.
Yok işte PC ciler korsan oynayıp hırsızlık yapıyormuş, onları cezalandırmak istiyorlarmış.
Size ne la tasası size mi düştü. Arkadaşını şikayet eden ilkokul çocukları gibi.
GTA 5 PC Versiyonuna Karşı Kampanya Başlatıldı
340.000 imza toplanmış pc için çıkmaması için.
Yok işte PC ciler korsan oynayıp hırsızlık yapıyormuş, onları cezalandırmak istiyorlarmış.
Size ne la tasası size mi düştü. Arkadaşını şikayet eden ilkokul çocukları gibi.
1 hafta içinde bir laptop alacam. Umarım gta v'i çok iyi şekilde oynayabileceğim birşey alabilirim.![]()
Nerenle okuyon aga 340.000kişi çıksın diye imza atmış. 4.500 kişi çıkmasın diye imza atmış. Biraz önce 4.501 oldu:trollfacce.gif:
3000-3500 ytl bütçe ayırman lazım gta 5 i kaldırabilecek bir labtop için
Nerenle okuyon aga 340.000kişi çıksın diye imza atmış. 4.500 kişi çıkmasın diye imza atmış. Biraz önce 4.501 oldu:trollfacce.gif:
bırak Allah aşkına en fazla 2000 lirayla bile işini halleder
labtop diyor masaüstü değil.bende var 2000 liralık labtop bir işe yaramıyor oyunlarda
benim asus k53 s im var 8 ram 1 ekran kartı,1500 e almıştım şimdiye kadar hiçbir oyunda arıza çıkarmadı bunda da çıkarmayacak rahatça oynayacağım.
Bana güzel bir öneri yapabilir misin 2-3 sene sıkıntı yaratmayacak güzel bir laptop önerisi.