Evet, özellik olarak böyle birşey olabilir.

Asus'dan memnunmusun sen. Isınma vs gibi konularda?

Zaten asusun en önenmli kısmını sormuşsun :) soğutma sistemi en üstün bilgisayarlardan biri bence asus, icecool diye bir sistem var fanlarda ve dışında.1.5 senedir kullanıyorum özellikleri bundan biraz düşük dışı çelik kasa, oyunlarda vs gayet memnunum , 1kere şarj sokentinden dolayı garantiye vermek zorunda kaldım, teknik serviste yeni batarya vermişler fanları temizlemişler .vs vs bence asus güzel yani, asus sony toshiba üçlüsünden şaşma :D

benim asus k53 s im var 8 ram 1 ekran kartı,1500 e almıştım şimdiye kadar hiçbir oyunda arıza çıkarmadı bunda da çıkarmayacak rahatça oynayacağım.

ekran kartı önemli gerisi o kadar önemli değil..bu arada ekran kartının 1 gb yada 10 gb belleğe sahip olması değil ekran kartının modeli önemli.evet düşük grafik ayarlarında iyi kötü oynarsın bence,ben full grafik ayarlarında oynamayı seviyorum o yüzden labtop kullanmayı tercih etmiyorum.

ekran kartı önemli gerisi o kadar önemli değil..bu arada ekran kartının 1 gb yada 10 gb belleğe sahip olması değil ekran kartının modeli önemli.evet düşük grafik ayarlarında iyi kötü oynarsın bence,ben full grafik ayarlarında oynamayı seviyorum o yüzden labtop kullanmayı tercih etmiyorum.

düşük müşük falan değil normal ayarı neyse onda oynuyoruz, ekran kartı nvidia gt

Dünden beri oynuyorum güzel oyun çok etkiliyici olmuş ama öyle saatler geçirmiyorum üzerinde ben fifa başka oyun oynamam birazda call of.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

şunla beraber, batman arkham origins ve castlevania 2 yi oynayıp ps4' e geçelim :)

[media]https://www.youtube.com/watch?v=r6SijI7LNO4[/media]

Adam canlı yayında oyunu oynuyor :D

Hayvan eklemeleri ne kadar mantıklı bilmiyorum.İlerleyen günlerde kurumlardan falan tepkiler gelebilir.

Evet, özellik olarak böyle birşey olabilir.

Asus'dan memnunmusun sen. Isınma vs gibi konularda?

7-8 senedir Asus F3JC kullaniyorum tabi oyun filan oynamiyorum onun icin PS3 var. Dual Core Processor var simdiki laptoplarin cogu ile yarisir o derece. ASUS en saglam laptop markalarin basinda gelir yeterki Acer veya HP almayin.

GTA V oynamak için laptop alıyorsanız camdan veya balkondan aşağı atlayın.

Bu sabah Media Markt'dan 50 euro ya aldim.

Normalde reklamlarinda falan yarin 69,99 euroya cikacagi söyleniyordu ama bugün 50 Euroya sattilar, isi gücü birakip gittim aldim hemen. sabahtan beride oynuyorum zor kapattim az önce.

Geri
Üst Alt