Hala almak istiyorsan tavsiye edeceğim laptop işini fazlasıyla görür. Kasma falan da olmaz. Olursa buradayım. ısınma olayı her laptopta olur. soğutucu ile 4-5 Saat'e kdr uzatabilirsin.

https://www.pcdepo.com/msi-nb-ge60-0nd-412tr-notebook-urun9126.html

Baya iyi görünüyor. 2000 üzerine çıkabilirsem değerlendirim ama şu ekran kartının 128 bit olması sıkıntı yaratır mı acaba? Donanım bilgim de biraz zayıf benim.

Bundan 5 yıl önce aldığım bilgisayarımda ekran kartının pc geneline oranla zayıf olmasından çok çekmiştim.

Baya iyi görünüyor. 2000 üzerine çıkabilirsem değerlendirim ama şu ekran kartının 128 bit olması sıkıntı yaratır mı acaba? Donanım bilgim de biraz zayıf benim.

Bundan 5 yıl önce aldığım bilgisayarımda ekran kartının pc geneline oranla zayıf olmasından çok çekmiştim.

128 ile ultra ayarda değil de, high ayarda oynayabilirsin GTA V'i. DDR5 durumu olmasaydı önermezdim zaten renktaş. (yani akıcı bir şekilde oynarsın yine..) 2000'i geçemezsen eğer, 128bitin altında ekran kartı olan cihazdan uzak dur. Özellikle DDR5 olmasına dikkat et.

128 ile ultra ayarda değil de, high ayarda oynayabilirsin GTA V'i. DDR5 durumu olmasaydı önermezdim zaten renktaş. (yani akıcı bir şekilde oynarsın yine..) 2000'i geçemezsen eğer, 128bitin altında ekran kartı olan cihazdan uzak dur. Özellikle DDR5 olmasına dikkat et.

Tamam, teşekkürler.:)

ilk soygunumu yaptım. yaşadıgım adranalin heycan anlatamam

mike ın drugslarla imtihanları çok yarıyor yau : D

ailesininde hatrını güzel sayıyıom

spoiler gibi bir yorum olabilir amma;

Michael'in karısını öldürebilsek keşke, lan adamın yattağında aldatıyor bile :asd:. Oyun'da nasıl olsa insan dışa çıkıyoruz.

edit: daha yeni başladım oyuna o yüzden belki sonralara doğru olur bu iş :asd:

PS3'üm var ama nefret ediyorum PS3'de bu tür oyunları oynamaktan. Lan PC'ye neden daha geç çıkartıyor bunlar bu oyunu ya? Mecbur muyum lan ben gamepad ile oynamaya? Allahsızlar.

gta 5 pc ye cikacagi bile belli degilken ne bu muhabet ?! hadi cikacak diyelim. 2014 sene sonun yada belki yaz dönemine kadar cikmaz ki o zaman daha next gen icin ancak cikar. en son pc icin cikar. yani pc icin belki 2015 yilinda.

en iyi gta oyunu bu arada. 2-3 saat takilayim dedim. sadece hayvanlar kurumu degil hayat kadinlar dernegide cikayete buluna bilir galiba :DD

2015 mi :mad: yapma bunu :crushed:

gta 5 i pcye bekleyenler daha çok beklersiniz...

Ben oyun yapimcisi olsam PS3 haric hic bir platforma oyun cikarmam. Pc oyunlari zaten hic satilmiyor, herkes indiriyor bedavaya oynuyor aynisi xbox 360 icinde gecerlidir. Bak az önce carsidan geldim, birkac markete girdim hicbiryerde GTA ps3 icin yok, hepsi satilmis sadece xbox icin var.

Geri
Üst Alt