- 27 Ocak 2010
- 139.393
- 105.725
- 5.648
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ekstra 1 yıl daha oyun mu beklenir renkdaşım. Allah sabır versin pc'cilere1 yıl sonrası için de bir tane hazırla![]()
Açıkçası beklenir, 13 bekleyen 14'ü de bekler. Çok daha yüksek kalitede, sınırsız mod desteğiyle, yüksek akıcılıkla oynamak için ufak bir bedel. Acelesi olan zaten 2. el uygun fiyata bir konsol alıp yine oyunu oynayabilir. Açıkçası sırf GTA için çöp bir nesil geçiren PS almaya vicdanım izin vermiyorEkstra 1 yıl daha oyun mu beklenir renkdaşım. Allah sabır versin pc'cilere
Benim bu konuda fikrim hep sabitti açıkçası. Oyun = konsol. Öyle ultra hiper bilmen ne çözünürlük fps falan da olmayıversinAçıkçası beklenir, 13 bekleyen 14'ü de bekler. Çok daha yüksek kalitede, sınırsız mod desteğiyle, yüksek akıcılıkla oynamak için ufak bir bedel. Acelesi olan zaten 2. el uygun fiyata bir konsol alıp yine oyunu oynayabilir. Açıkçası sırf GTA için çöp bir nesil geçiren PS almaya vicdanım izin vermiyorEvime girmeyen ve giremeyecek gibi görünen ilk Sony konsolu oldu PS5
Eskiden buna ben de katılıyordum. Ancak mevcut PC çağında konsolun sunduğu konfor birebir ve daha yüksek kaliteyle PC tarafında sağlanabiliyor. Konsol benim için özellikle 3'ün son dönemi ve 4 ile birlikte işten döndüğümde tek tuşa basıp ıvır zıvır hiçbir şey ile uğraşmadan oyuna girip 2 saat kafa dağıttığım bir cihaz haline gelmişti. Şu an aynı şeyi benim canavar ile de yapabiliyorum.Benim bu konuda fikrim hep sabitti açıkçası. Oyun = konsol. Öyle ultra hiper bilmen ne çözünürlük fps falan da olmayıversin