GTA VI

HLkjSrkWkAAiKky

HLkixqhWQAAlTIc

ön siparis acildi

Ekli dosyalar

• IMG_5001.webp
    IMG_5001.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 17
yeni bir trailer olmadan nasıl bir oyun ön siparişe açılabilir

Ekstra 1 yıl daha oyun mu beklenir renkdaşım. Allah sabır versin pc'cilere
Açıkçası beklenir, 13 bekleyen 14'ü de bekler. Çok daha yüksek kalitede, sınırsız mod desteğiyle, yüksek akıcılıkla oynamak için ufak bir bedel. Acelesi olan zaten 2. el uygun fiyata bir konsol alıp yine oyunu oynayabilir. Açıkçası sırf GTA için çöp bir nesil geçiren PS almaya vicdanım izin vermiyor 🫂 Evime girmeyen ve giremeyecek gibi görünen ilk Sony konsolu oldu PS5

Açıkçası beklenir, 13 bekleyen 14'ü de bekler. Çok daha yüksek kalitede, sınırsız mod desteğiyle, yüksek akıcılıkla oynamak için ufak bir bedel. Acelesi olan zaten 2. el uygun fiyata bir konsol alıp yine oyunu oynayabilir. Açıkçası sırf GTA için çöp bir nesil geçiren PS almaya vicdanım izin vermiyor 🫂 Evime girmeyen ve giremeyecek gibi görünen ilk Sony konsolu oldu PS5
Benim bu konuda fikrim hep sabitti açıkçası. Oyun = konsol. Öyle ultra hiper bilmen ne çözünürlük fps falan da olmayıversin

Benim bu konuda fikrim hep sabitti açıkçası. Oyun = konsol. Öyle ultra hiper bilmen ne çözünürlük fps falan da olmayıversin
Eskiden buna ben de katılıyordum. Ancak mevcut PC çağında konsolun sunduğu konfor birebir ve daha yüksek kaliteyle PC tarafında sağlanabiliyor. Konsol benim için özellikle 3'ün son dönemi ve 4 ile birlikte işten döndüğümde tek tuşa basıp ıvır zıvır hiçbir şey ile uğraşmadan oyuna girip 2 saat kafa dağıttığım bir cihaz haline gelmişti. Şu an aynı şeyi benim canavar ile de yapabiliyorum.

Konsolun sunduğu donanım kısıtlaması ve bu nedenle yaşanan grafik limitlerini de aşmış oluyorum. Canım isterse de mümkün kılan çoğu oyunun olması gereken ama eksik gördüğüm yönlerini de modlayıp çok daha güzel bir deneyim elde edebiliyorum. Çok şükür tüm konsolları alacak, oyunlarını alacak maddi gücüm de var ama Sony'nin bu nesil yediği haltlarla elim hiç satın almaya gitmedi.

Yakında bir tane de güzel bir Oled monitör almayı planlıyorum, değil PS5 muhtemelen PS6 bile benim PC'den alabildiğim kaliteye, konfora ulaşamayacak :asd:

Exc. olayına PS6 ile tekrar sarılacak gibi görünüyor Sony. Söylentilerin altını doldurur, exc. oyunlara abanın sağlam yeni birkaç IP de sunabilirse bize hiç düşünmeden yine alırım PS6'yı

@Adnan Korkut

Öyle söyleniyor ama exc. muhabbetinden de öte çıkarttığı konsolu oyunsuz bırakmaması gerekiyor. Koskoca nesil adam gibi marka oyun çıkartamadan bitti gitti. PS serisinin en zayıf konsolu oldu bence. 6 ile umut ediyorum ki tekrar canlanacak. Gelecek nesilden umutluyum

Geri
Üst Alt