- 31 Ağustos 2021
- 65.349
- 46.932
- 3.258
Oyunun büyüklüğü beni motive ediyor işimden istifa edip orada bir karakter oluşturup onunla yola devam etmeyi düşünüyorum
Gazinocu karakterinle şehrin güneybatısının en şekilli adamı olmaya aday görüyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oyunun büyüklüğü beni motive ediyor işimden istifa edip orada bir karakter oluşturup onunla yola devam etmeyi düşünüyorum
yakın diyorlarçıktı mı
yakın diyorlar
çocukluğumun oyunudur İLKİ - Vice city ve san andreastan sonra hiç oynamadım ama 6yı kesin edineceğim.
RP serveri olayı çok güzel olmuştu twitchte -bayıyor sonrasında ama eğlenceli bir hal. Acaba direkt online server gibi entegre ederler mi.
Vice city helikopter bölümü bir devrin tanımıdır.O helikopterli bölümü geçerken krizler geçiriyordum. Şimdi oynayacak PC yok 6yi. PlayStation gibi platformlar ise benim için sadece futbol oyunları ve dövüş oyunları için var. Fpv oyunlar oynamayı hiçbir zaman sevemedim konsollarda
AAA oyunlar (en yüksek yatırım ve tanındık firmaların yaptığı oyunlar) genelde 60-70 dolar oluyor Amerika fiyatında.3-5kya çıksın da 2 sene de korsan bekleyelim.
2027de oynarız.
çocukluğumun oyunudur İLKİ - Vice city ve san andreastan sonra hiç oynamadım ama 6yı kesin edineceğim.
RP serveri olayı çok güzel olmuştu twitchte -bayıyor sonrasında ama eğlenceli bir hal. Acaba direkt online server gibi entegre ederler mi.
god of war iyidir yav - hem PS exclusive olduğu için (PC ye epey sonradan çıkıyor) ve kült oyunlardan olduğu için Triple-A olarak yüksek bant fiyatı normal God of War içingtaya verilir
o paraya god of war falan satmağa çalışıyorlar.
god of war iyidir yav - hem PS exclusive olduğu için (PC ye epey sonradan çıkıyor) ve kült oyunlardan olduğu için Triple-A olarak yüksek bant fiyatı normal God of War için
agree to disagreekepaze heis bence