GTA VI

Söylentilere göre duyurusu bu hafta yapılıp, ilk videosunun da Aralık içinde gösterilmesi planlanmış.

Çıkışı da bence ertelemeler falan derken 2025 Sonbahar'ı bulur

çocukluğumun oyunudur İLKİ - Vice city ve san andreastan sonra hiç oynamadım ama 6yı kesin edineceğim.

RP serveri olayı çok güzel olmuştu twitchte -bayıyor sonrasında ama eğlenceli bir hal. Acaba direkt online server gibi entegre ederler mi.

O helikopterli bölümü geçerken krizler geçiriyordum. Şimdi oynayacak PC yok 6yi. PlayStation gibi platformlar ise benim için sadece futbol oyunları ve dövüş oyunları için var. Fpv oyunlar oynamayı hiçbir zaman sevemedim konsollarda

Rockstar, yeni GTA'nın trailer'ının aralık ayının başında çıkacağını açıkladı

Jason u beğenmedim, şımarık bir herife benziyor.

O helikopterli bölümü geçerken krizler geçiriyordum. Şimdi oynayacak PC yok 6yi. PlayStation gibi platformlar ise benim için sadece futbol oyunları ve dövüş oyunları için var. Fpv oyunlar oynamayı hiçbir zaman sevemedim konsollarda
Vice city helikopter bölümü bir devrin tanımıdır.

bende öyleydim - bir alışınca ama PC'de tekrar asla oynayamıyorsun gibi bir şey . Zaten yeni jenerasyon inanılmaz tepkime hızı falan yarışamam pek.

PC'm vardı pandemide - sonrasında sattım. çünkü dedim teknoloji ultra hızlı eskiyor , yeni parça almak istesem anormal para artık. konsol o açıdan işe yarıyor ve pratik açıkçası.

3-5kya çıksın da 2 sene de korsan bekleyelim.
2027de oynarız.
AAA oyunlar (en yüksek yatırım ve tanındık firmaların yaptığı oyunlar) genelde 60-70 dolar oluyor Amerika fiyatında.

şu an o yüzden bir oyunun standardı 1800-2100 TL den fazla olamaz diye düşünüyorum (gerçi o kadar bakmadım ki son zamanlarda)

he çıkana kadar dolar zıplarsa bilemem :)

çocukluğumun oyunudur İLKİ - Vice city ve san andreastan sonra hiç oynamadım ama 6yı kesin edineceğim.

RP serveri olayı çok güzel olmuştu twitchte -bayıyor sonrasında ama eğlenceli bir hal. Acaba direkt online server gibi entegre ederler mi.

Gta 2 yi acayip oynamistim simdi acsam tankin yerini şıp diye bulurum aradan geçmiş kaç sene

gtaya verilir
o paraya god of war falan satmağa çalışıyorlar.

gtaya verilir
o paraya god of war falan satmağa çalışıyorlar.
god of war iyidir yav - hem PS exclusive olduğu için (PC ye epey sonradan çıkıyor) ve kült oyunlardan olduğu için Triple-A olarak yüksek bant fiyatı normal God of War için

Yine bi masaüstü toplatacaklar bize

Geri
Üst Alt