GTA VI

Şu ana kadar geliştirmesine 2 milyar dolar harcanmış.

Bu gerçek mi yav
O tutarın gerçeklik payı yoktu eğer eski söylentiden bahsediyorsan, zaten harcamadan ziyade toplam bütçe olabilir en fazla. Bu tutar gerçek değil muhtemelen ama çok ciddi bütçesi olduğu bir gerçek. Bunun içinde reklamından çalışan gidenleri dahil hepsi dahildir. Reklam bütçeleri neredeyse oyunun teknik maliyetini aşıyor büyük yapımlarda.

O değilde herifler neredeyse oyunu bitirdikten sonra ai furyası patladı ne derece entegre edebilirler acaba çok merak ediyorum. Bir 3 5 yıl daha erken denk gelseydi korkunç şeyler yapılırdı sanırım. Ciddi yaşayan bir dünya yapardı elemanlar herhalde

GTA mükemmel bir oyun ama nasıl desem, benzer seviyedeki oyunlardaki gibi oyuncuyla arasında özel-duygusal bir bağ kurmadığını düşünüyorum. İnsanların GTA'yı bu kadar merak etme ve oynama sebebi online taraftaki eğlencesi ve bir nevi hardcore teknoloji demosu olması.

Yani kısaca şunu demek istedim, binlerce oyuncudan "GTA V Witcher 3'ten daha iyi bir oyun" cevabını alırsın ama "GTA V'i Witcher 3'ten daha çok seviyorum" cevabını alamazsın, bence.

O değilde herifler neredeyse oyunu bitirdikten sonra ai furyası patladı ne derece entegre edebilirler acaba çok merak ediyorum. Bir 3 5 yıl daha erken denk gelseydi korkunç şeyler yapılırdı sanırım. Ciddi yaşayan bir dünya yapardı elemanlar herhalde

ai'yı adamakıllı kullanacak developerlar olsa ewt ama ai'ın şu andaki kullanım tarzı oyunları mahvediyor heis, jenerik üstüne jenerik bi de dialogları fln da ai'a yazdırmağa başladılar base templateleri bile geliştirmiolar art direktörlere para ödemeyelim diye. sınırsız bi leşlik mevcut (bkz last epoch)

GTA mükemmel bir oyun ama nasıl desem, benzer seviyedeki oyunlardaki gibi oyuncuyla arasında özel-duygusal bir bağ kurmadığını düşünüyorum. İnsanların GTA'yı bu kadar merak etme ve oynama sebebi online taraftaki eğlencesi ve bir nevi hardcore teknoloji demosu olması.

Yani kısaca şunu demek istedim, binlerce oyuncudan "GTA V Witcher 3'ten daha iyi bir oyun" cevabını alırsın ama "GTA V'i Witcher 3'ten daha çok seviyorum" cevabını alamazsın, bence.
İsteseler öyle bir bağ kuruyorlar ki.. rdr2de malum son olduğunda yakınımi kaybetmiş gibi söve söve kapattım oyunu. Hala bitirmedim sinirimden.

Geri
Üst Alt