- 18 Temmuz 2009
- 80.669
- 225.111
- 5.093
Gitti güzelim adam
Seneye Chelsea’de izlersek edeceğim küfürlerin sınırı yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yoo girmez. Bu adamların IQ ve karakter problemlerinin daha yoğun olduğu bir gerçek.simdi ne desem irkciliga girer
Bu kafa yapısındaki, transfer bitmek üzereyken ekstra şeyler isteyen karakterde adamdan bir halt olmaz admirim sen merak etme. 2-3 sene Strasbourg, 1 sene başarısız Nottingham Forest vb. macerası, Le Havre, Valenciennes, Ümraniyespor.. Kapanış.Gitti güzelim adam
Bu söylediklerin yönetimin kendini aklamak için saldığı kolpalarsa peki?Bu kafa yapısındaki, transfer bitmek üzereyken ekstra şeyler isteyen karakterde adamdan bir halt olmaz admirim sen merak etme. 2-3 sene Strasbourg, 1 sene başarısız Nottingham Forest vb. macerası, Le Havre, Valenciennes, Ümraniyespor.. Kapanış.
Gitti güzelim adam
Kendisi degil, ailesi ekstra isteklerde bulunmus menajer Gardi uzerinden.İyi de reis saçma değil mi yaw yönetimi gram savunmuyorum ama jelertten daha ucuza bitiyormus bu iş herşey hazırlanmış oyuncu son dakika pürüz çıkarmış strasbourg bizim verdigimiz parayı hayatta veremez bence ya elemanın kafa kırık aynı ligden daha kötü takımı tercih etmek pek mantıklı gelmiyor..
Ben bu ekstra istek mevzusuna inanmıyorum. Her şey bitti ok dedik, sonra bir şeyler daha istedi ifadeleri muhabirlerin sallaması yüksek ihtimalle.İyi de reis saçma değil mi yaw yönetimi gram savunmuyorum ama jelertten daha ucuza bitiyormus bu iş herşey hazırlanmış oyuncu son dakika pürüz çıkarmış strasbourg bizim verdigimiz parayı hayatta veremez bence ya elemanın kafa kırık aynı ligden daha kötü takımı tercih etmek pek mantıklı gelmiyor..
Bu söylediklerin yönetimin kendini aklamak için saldığı kolpalarsa peki?
11 m euroya 1 haziranda da bek alırdık, ben ortada bir başarı göremiyorum ve bu çocuğun potansiyeli var her türlü, tek iyi sezon 15 m euro demek.
Diğer yandan bu herif böyle mal ve kötüyse 1 haziranda Jelert’i almak yerine niye bu adamın peşinden koştuk 1.5 ay?