Guéla Doué, Strasbourg'a Transfer Oldu

Gitti güzelim adam

Seneye Chelsea’de izlersek edeceğim küfürlerin sınırı yok.
Bu kafa yapısındaki, transfer bitmek üzereyken ekstra şeyler isteyen karakterde adamdan bir halt olmaz admirim sen merak etme. 2-3 sene Strasbourg, 1 sene başarısız Nottingham Forest vb. macerası, Le Havre, Valenciennes, Ümraniyespor.. Kapanış.

Bu kafa yapısındaki, transfer bitmek üzereyken ekstra şeyler isteyen karakterde adamdan bir halt olmaz admirim sen merak etme. 2-3 sene Strasbourg, 1 sene başarısız Nottingham Forest vb. macerası, Le Havre, Valenciennes, Ümraniyespor.. Kapanış.
Bu söylediklerin yönetimin kendini aklamak için saldığı kolpalarsa peki?

11 m euroya 1 haziranda da bek alırdık, ben ortada bir başarı göremiyorum ve bu çocuğun potansiyeli var her türlü, tek iyi sezon 15 m euro demek.

Diğer yandan bu herif böyle mal ve kötüyse 1 haziranda Jelert’i almak yerine niye bu adamın peşinden koştuk 1.5 ay?

Gitti güzelim adam

Seneye Chelsea’de izlersek edeceğim küfürlerin sınırı yok.

İyi de reis saçma değil mi yaw yönetimi gram savunmuyorum ama jelertten daha ucuza bitiyormus bu iş herşey hazırlanmış oyuncu son dakika pürüz çıkarmış strasbourg bizim verdigimiz parayı hayatta veremez bence ya elemanın kafa kırık aynı ligden daha kötü takımı tercih etmek pek mantıklı gelmiyor..

Galatasaray ile şampiyonlar ligi ve şampiyonluk yarışı vermek var iken şimdi ligde kalmaya oynayan takımda üç kuruşa oynayıp parlamaya çalışır. Bu kafadaki adamın bize verebileceği en ufak bir şey olmazdı, şükürler olsun kurtulmuşuz.

Özel uçak istemeler, telefona çıkmamalar, sürekli talepler vs derken beddua listemde üst sıralara yerleşmişti. Bu saatten sonra bu heriften bir yol olur mu bilmem.

Gittiğin takım Strazburg lan bizi bunun için mi oyaladın?

S kafalı.

5-10 kurus verseydik kandirirdik ya , bizimkiler ikna edemedi bu kadar basit.

İyi de reis saçma değil mi yaw yönetimi gram savunmuyorum ama jelertten daha ucuza bitiyormus bu iş herşey hazırlanmış oyuncu son dakika pürüz çıkarmış strasbourg bizim verdigimiz parayı hayatta veremez bence ya elemanın kafa kırık aynı ligden daha kötü takımı tercih etmek pek mantıklı gelmiyor..
Kendisi degil, ailesi ekstra isteklerde bulunmus menajer Gardi uzerinden.

strassburg ne çöp takım gitsin giden kariyerine yansın 3 kuruşa oynasın

Ben bu ekstra istek mevzusuna inanmıyorum. Her şey bitti ok dedik, sonra bir şeyler daha istedi ifadeleri muhabirlerin sallaması yüksek ihtimalle.

Suçu Gardi’ye attılar hatta sonrasında, Doue mi bir şey istedi, Gardi mi bozdu şeklinde iki haber var, bu da kolpa ihtimalini arttırıyor.

Kararları kelek bence bu çocuğun. Ya menajerinden ya kendinden kaynaklı, bilemiyorum. Apar topar Fil Dişi'yi seçme işi de biraz öyle bence. Hedefi yüksek olan oyuncu ne Strasbourg'a gider ne de Fransa ihtimali varken Fil Dişi'yi seçer.

Bu söylediklerin yönetimin kendini aklamak için saldığı kolpalarsa peki?

11 m euroya 1 haziranda da bek alırdık, ben ortada bir başarı göremiyorum ve bu çocuğun potansiyeli var her türlü, tek iyi sezon 15 m euro demek.

Diğer yandan bu herif böyle mal ve kötüyse 1 haziranda Jelert’i almak yerine niye bu adamın peşinden koştuk 1.5 ay?

Yetenek vardır, sivrilmiştir; futbolcu olarak gelecek vaad ediyordur ona bir şey diyemem ama yönetimin hocanın bu kadar istediği adamdan(eğer hoca istediyse ki açıkça da beyan etti) son anda ekstra şeyler olmasa vazgeçileceğini düşünmüyorum ne kadar kötü bir yönetime sahip olsak da. Bundan 7.5 a vazgeçip gidip Danimarkalıya 11 vermek gibi ahmaklık yapmazlar heralde. Yaptılarsa da bunun maaş olarak 3.5 falan istemiş olması lazım ki Danimarkalı daha ucuza mal olmuş olsun.

Rennes'ten Strasbourg' geçip ki bu attan inip eşeğe binmek onun adına; düzenli oynayabileceği, CL oynayabileceği, Boey gibi bir örnek önündeyken Galatasaray'a gelmeyen adam maldır. Yönetimin doğru söylediğini baz alarak son anda ekstra şeyler isteyen veya fiyat yükselten adam karaktersizdir de. Strasbourg Chelsea alt yapısı yazmış birisi o da doğruysa bile şu anda Chelsea'de genç ve çok daha iyi rakipleri var zaten. Doue için maddi, manevi, vizyon olarak net kötü tercih. Bütün parametrelerde hata yapan adamda IQ sorunu vardır.

Oynadığı maç sayısını arttırması için bu transfer olmuş olabilir ve duruma göre gelecek sene büyük bir kulübe gidecek bence.

Rennes'ten Straßburg'a özel ucak istesin simdi ückagitci

bende inanmıyorum isteklere vs, nedense baştaki birilerini hatırlatıyor bu taktikler.

Chelseanin pilot klübü değil mi bunlar? Demek ki bir potansiyel görüp aldılar

Geri
Üst Alt