GSC Scout # Guéla Doué

Her özelliğiyle biçilmiş kaftan. Alayım.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Bek için fazla uzun yorumu gelmemiş dur hemen o eksiği ben kapatayım. :p yaşı ilerledikçe stopere geçer.

Guela doue guela doue bu yana bir şey diyeyim sana

Kardeşi de iyi topçu bunun. İyi paraya satarlar.

3 tane iyi puan aldığı, 1 tane kötü puan aldığı maçı 90dk izledim. Enteresan bir oyuncu Doue.

Bana göre artıları;

- Oyuncu baya teknik. Bilekleri çok zarif. Enteresan bir dripling yeteneği de var. Bazen alan bulduğunda 2 kişiyi falan bağlayabiliyor kanatta. Kesinlikle en dikkat çekici özelliği bu. Dripling ve top taşıma.
- Hızı da fena değil. Ataklara katılımı yüksek.
- 1'e 1 savunması gayet iyi. Oyuncu çok çevik olduğundan 1 kere çalım yese de dönüp 2. karşılamayı yapabiliyor.

Eksileri;
- 1vs1 savunmada çok iyi gözükse de defansif alan savunması bilgisi bana zayıf geldi. Özellikle ceza sahasına yanlardan gelen toplarda savunma algısını geliştirmesi şart.
- Çok fazla kayarak müdahale yapıyor buradaki hakemler buna izin vermez.
- Hamleli stoper gibi bazen markaj yerine direkt topu kapmaya çalışıp kapamayınca arkaya oyuncu kaçırabiliyor.
- Boyu uzun olmasına rağmen havadan da güven vermedi.
- Oyuncunun gamsız bir ifadesi var sürekli. Bizim taraftar buna takar.

Sonuç olarak oyuncu gelişme sürecinde. Pişirebilirsek Cancelo/Bissaka karışımı tiplemesinde ciddi gelir getirebilecek bir beke sahip olma şansımız var. Ciddi potansiyel.

Başarılı dripling ve top taşıma istatistikleri;

Ligue 1
Doue-Dripling-ve-Sonlandırma-Fransa-Ligi.webp

5 Büyük Lig
Doue-Dripling-ve-Sonlandırma-5-büyük-Lig.webp

Boey gibi etki beklemeyin, savunma konusunda boey elit oyuncu. Douede savunmada baya zaaflar gördüm ama gelişmeyecek şeyler değil. Önemli olan topçu çalışkan mı değil mi idmanlarda nasıl o önemli artık benim için

Oyuncuyu 90dk izlemek isteyen varsa kendi izlediklerim arasından şu maçı öneririm. Sebebi Doue'nin performansından ziyade maçın güzelliği. :asd:

Oyuncuyu 90dk izlemek isteyen varsa kendi izlediklerim arasından şu maçı öneririm. Sebebi Doue'nin performansından ziyade maçın güzelliği. :asd:

izlediğim maçlardan biri. dünyanın en aptal maçı :d
bizimkinin de kafa baska yerlerde bu maçın ikinci yarısında, herkes ayrı güzel

Küçük Doue daha iyi değil mi. Yedirmezler mi. Ama kanat sanırım o

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Güzel bir analiz olmuş;

"Ziyech için ideal bek" tespiti önemli.

11-12 dakikalık videolar tercih ediyorum

Bunun ufak kardeşi var ele avuca sığmıyor lavuk , feci bişi

sinan'ın analizini izleyecek değilim
fm'de profil veremeyen adam futboldan bir bok anlamaz

Guela Doue. Şükürler olsun ki mutlu sonla bitti. Harika iş oldu. 21 yaşında, 187 boyunda, Ligue 1 çıkışlı bir Sağ Bek oyuncusunun tutmama şansı yok. Savunma özellikleri ve sertlikleri çok üst seviye, teknik kapasitesi ve topla çıkışları harika. Hoşgeldin Fildişi Aslanı
InCollage_20240719_132141128.webp
20240719_132350.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt