GSC Scout # Guéla Doué

Her özelliğiyle biçilmiş kaftan. Alayım.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Bek için fazla uzun yorumu gelmemiş dur hemen o eksiği ben kapatayım. :p yaşı ilerledikçe stopere geçer.

Guela doue guela doue bu yana bir şey diyeyim sana

Kardeşi de iyi topçu bunun. İyi paraya satarlar.

3 tane iyi puan aldığı, 1 tane kötü puan aldığı maçı 90dk izledim. Enteresan bir oyuncu Doue.

Bana göre artıları;

- Oyuncu baya teknik. Bilekleri çok zarif. Enteresan bir dripling yeteneği de var. Bazen alan bulduğunda 2 kişiyi falan bağlayabiliyor kanatta. Kesinlikle en dikkat çekici özelliği bu. Dripling ve top taşıma.
- Hızı da fena değil. Ataklara katılımı yüksek.
- 1'e 1 savunması gayet iyi. Oyuncu çok çevik olduğundan 1 kere çalım yese de dönüp 2. karşılamayı yapabiliyor.

Eksileri;
- 1vs1 savunmada çok iyi gözükse de defansif alan savunması bilgisi bana zayıf geldi. Özellikle ceza sahasına yanlardan gelen toplarda savunma algısını geliştirmesi şart.
- Çok fazla kayarak müdahale yapıyor buradaki hakemler buna izin vermez.
- Hamleli stoper gibi bazen markaj yerine direkt topu kapmaya çalışıp kapamayınca arkaya oyuncu kaçırabiliyor.
- Boyu uzun olmasına rağmen havadan da güven vermedi.
- Oyuncunun gamsız bir ifadesi var sürekli. Bizim taraftar buna takar.

Sonuç olarak oyuncu gelişme sürecinde. Pişirebilirsek Cancelo/Bissaka karışımı tiplemesinde ciddi gelir getirebilecek bir beke sahip olma şansımız var. Ciddi potansiyel.

Boey gibi etki beklemeyin, savunma konusunda boey elit oyuncu. Douede savunmada baya zaaflar gördüm ama gelişmeyecek şeyler değil. Önemli olan topçu çalışkan mı değil mi idmanlarda nasıl o önemli artık benim için

Oyuncuyu 90dk izlemek isteyen varsa kendi izlediklerim arasından şu maçı öneririm. Sebebi Doue'nin performansından ziyade maçın güzelliği. :asd:

Oyuncuyu 90dk izlemek isteyen varsa kendi izlediklerim arasından şu maçı öneririm. Sebebi Doue'nin performansından ziyade maçın güzelliği. :asd:

izlediğim maçlardan biri. dünyanın en aptal maçı :d
bizimkinin de kafa baska yerlerde bu maçın ikinci yarısında, herkes ayrı güzel

Küçük Doue daha iyi değil mi. Yedirmezler mi. Ama kanat sanırım o

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Güzel bir analiz olmuş;

"Ziyech için ideal bek" tespiti önemli.

11-12 dakikalık videolar tercih ediyorum

sinan'ın analizini izleyecek değilim
fm'de profil veremeyen adam futboldan bir bok anlamaz

Guela Doue. Şükürler olsun ki mutlu sonla bitti. Harika iş oldu. 21 yaşında, 187 boyunda, Ligue 1 çıkışlı bir Sağ Bek oyuncusunun tutmama şansı yok. Savunma özellikleri ve sertlikleri çok üst seviye, teknik kapasitesi ve topla çıkışları harika. Hoşgeldin Fildişi Aslanı InCollage_20240719_132141128.jpg20240719_132350.jpg

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt