- 9 Ocak 2014
- 33.619
- 10.612
- 623
Her özelliğiyle biçilmiş kaftan. Alayım.
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok abi ben izlemedim ama 1-2 maçına denk gelmiştim fakat öyle aklımda kalacak yer edecek bir performansı o maçlarda olmadı.@Nurullah Fethi yada @Ali Bektaş izlemisti sanirim bu bebeyi ,yorumlari alabiliriz ozellikle savunma konusunda
izlediğim maçlardan biri. dünyanın en aptal maçı :dOyuncuyu 90dk izlemek isteyen varsa kendi izlediklerim arasından şu maçı öneririm. Sebebi Doue'nin performansından ziyade maçın güzelliği.
![]()
Stade Rennais vs. Stade Brestois
2023-2024 sezonunda Roazhon Park (Rennes) stadyumunda oynanan Stade Rennais vs. Stade Brestois maçını (Ligue 1 31ème journée) Footballia'da izleyin!footballia.net
11-12 dakikalık videolar tercih ediyorumOyuncuyu 90dk izlemek isteyen varsa kendi izlediklerim arasından şu maçı öneririm. Sebebi Doue'nin performansından ziyade maçın güzelliği.
![]()
Stade Rennais vs. Stade Brestois
2023-2024 sezonunda Roazhon Park (Rennes) stadyumunda oynanan Stade Rennais vs. Stade Brestois maçını (Ligue 1 31ème journée) Footballia'da izleyin!footballia.net
Güzel bir analiz olmuş;
"Ziyech için ideal bek" tespiti önemli.
Allah şifa versin.Guela Doue. Şükürler olsun ki mutlu sonla bitti. Harika iş oldu. 21 yaşında, 187 boyunda, Ligue 1 çıkışlı bir Sağ Bek oyuncusunun tutmama şansı yok. Savunma özellikleri ve sertlikleri çok üst seviye, teknik kapasitesi ve topla çıkışları harika. Hoşgeldin Fildişi AslanıEkli dosyayı görüntüle 253273Ekli dosyayı görüntüle 253274