- 1 Mayıs 2018
- 52.993
- 43.401
- 3.298
Düşük IQ'lu topçu hareketi. Burada şunu yapsa büyük linç yerdi.
aradimiz adam degildi hic bir zaman
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Düşük IQ'lu topçu hareketi. Burada şunu yapsa büyük linç yerdi.
Hesap kitap onkadar yapmaya gerek yok.6 milyona strasbourga transfer oldu , biz jeleri 9a almisiz.
6 milyon strasbourga 1-2 milyon extra menejerine verseydik bize gelmezmiydi yani
bence bunun tutma ihtimali hem jelertten hem frankodan daha yuksekdi cunku oyuncu stili olarak tam bize uyan bek.Hesap kitap onkadar yapmaya gerek yok.
1 hafta boyunca her yer herkes %99 bitti imza bekleniyor dedi. Bu dendikten sonra her aksam son puruzler dendi.
Sonra menajer dendi.
Sonra hesap kapak fotosuyla dalga gecildi.
Ozetle yonetim is bitiremedi, burdan itibarende her transferde zaten sacmaladi fazlasiyla.
Sonrasi zaten harcanan paralar. Jelerti ezmek icin asla demem, ama x3 x4 maasini aldigi kontrat veren yonetime laf ederim.
Hic bir transferi garantisi yok ama is bitiricilik olmayinca yonetimde belki jelert,franko maliyetlerine girilmeyecekti hic.
Gayet iyi bir sezon geçirdi. Gittiği takım zaten Chelsea’nin takımı.Takip eden oldu mu adami hic Ligue 1 izleyen eden?
Jelert zaten sanmamki 9 M bonservis teklif alsin, kiralayip devamli oynayacagi dogru takimi bulmak lazim.bence bunun tutma ihtimali hem jelertten hem frankodan daha yuksekdi cunku oyuncu stili olarak tam bize uyan bek.
ama sana birsey diyimmi Jelert'i devamli oynayabilecek bir yere kiralarsak belki ilerde faydalanabiliriz , goz onunde oynama garantili bir takima kiralasak gelisime acik bir oyuncunun oldugunu dusunuyorum. Basaksehir , Kocaelispor gibi filan.
franki 2-3e bakmadan gonderirim dikis tutmadiJelert zaten sanmamki 9 M bonservis teklif alsin, kiralayip devamli oynayacagi dogru takimi bulmak lazim.
Dedigin gibi degilde konferans ligi takimi olur, hani sirf lig kafasinda degil multi kulvarda bi takim. Farkli sonuc alinabilir.yasi elverisli
Ama frank jelertten once fransadan hala begeneni varsa bulunup gonderilmeli gibi. Cok isterdim dusunmeyelim boyle bir sey ama hosuma gidio umitlendigim profil 3 gun yasamiyor. Doue yi de epey tutmustum, hatta baya sevinmistim bitti yazilirken
Gelen adinxikan kimseye gaz ya da negatif bakamaycagim bu yaz
Hadi bonservis giren girsin dedin peki, adami nasil ikna edecek 3 m bonsevis odeyen takim maas konusunda.franki 2-3e bakmadan gonderirim dikis tutmadi
onu da franki alanlar dusunsunHadi bonservis giren girsin dedin peki, adami nasil ikna edecek 3 m bonsevis odeyen takim maas konusunda.
Yonetime cok lafta edemiyorum , taraftar baya bastirdi frank icin sosyal medyada (ben burda baya gaz olmustum git gelli dribblingli adam geliyor diye)onu da franki alanlar dusunsun
assignon veya doue olmaliydi bence, franki hic tanimadigim icin hic yorum yazmamistim topcu hakkindaYonetime cok lafta edemiyorum , taraftar baya bastirdi frank icin sosyal medyada (ben burda baya gaz olmustum git gelli dribblingli adam geliyor diye)
Yunus falan cosar, az yorulur ileride daha etkili kalir hayallerim vardi.
Tranferse benim ilk faktorum hoca. E ii bari o olsun demesin hic yonetime. Kafasindaki neyse calistirsin scout ekibini ayni profil adamlar kovalansin. Bazen 3 isim cikiyor mesela baska baska arti eksileri var.
Konusunda farkli yere gelmeyelim uzatmadan. Doue mesela- oysa liste basi alternatifide cok benzer adam olmali.
2 3 videodaki pozisyonun gazina geldik kefal gibi. Yakin tarih sayilirlar bide, hic benzer aksiyonu goremedikassignon veya doue olmaliydi bence, franki hic tanimadigim icin hic yorum yazmamistim topcu hakkinda
İyi sezon geçirdi. Takımı bu sezon 3 lü oynadı çoğu maç. Hocası çoğunlukla 3 lünün sağ stoperi olarak kullandı. Tam aradığımız adamdı.Takip eden oldu mu adami hic Ligue 1 izleyen eden?
Ah hatip ahİyi sezon geçirdi. Takımı bu sezon 3 lü oynadı çoğu maç. Hocası çoğunlukla 3 lünün sağ stoperi olarak kullandı. Tam aradığımız adamdı.