Gueye, Galatasaray'ın Teklifine Sıcak Bakmıyor

Mehmet Mehmetoglu

Mehmetoğulları Etliekmek
Yönetici
Süper Moderatör
Idrissa Gueye, Türk takımlarının maaş ödeme konusunda yaşadığı sıkıntılar sebebiyle şimdilik Galatasaray'ın teklifine sıcak bakmıyor.

L'Equipe'a göre, Idrissa Gueye´ye Galatasaray pek çekici gelmiyor.

Tier 1 tier 2 felan hepsi hikaye beyler hala içinizde bi umut var Türk gazetecilerin bi bok bildiğine dair ama pc başından oturdukları yerden tamamen kurgu üzerine haber yapıyorlar.

Ulan madem sıcak bakmıyorsa neden 1 haftadır gueye ismi geçiyor. Yeter ya tiksindim gueyeden

Yahu bakmıyor tamam bunu bi kenara koyalım. Peki yönetim bu güne kadar adama gidip eğer şartlar oluşursa bizde oynamak ister misin diye soramamış mı zahmet edip? İllaki sorulur yani, olumsuz cevapta almışlardır, e neden uzatıldı bu durum bu kadar ?

Yönetim yine bir dolaplar çeviriyor, olan yine taylanla berkanla sezona başladığımızda bize olacak.

Yaa kardeşim her sene aynı terane teklifini sun ondan sonra 2. Görüşmeye git olmuyorsa başka seçeneklere yönel. Lig başlayacak bunların yapacağı iş batsın her sene aynı bok yaa

Haha niye tribe giriyorsunuz. Adamın ağzından ben Galatasarayi istiyorum diye bir kelime duydunuz mu? Turk medyası işte. İnanmayın her habere.

Ne desin FAA mı desin salalım şu adamı artık işimize bakalım.

Geri
Üst Alt