Guillermo Burdisso Galatasaray'da İddiası

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, yaptığı açıklamada Guillermo Burdisso'yu kadrolarına kattıklarını söyledi.

Hiç izlemedim. Hayırlı olsun.

Son dakika transferleri iyi sonuç vermemiştir ama inşallah bu sefer tutar.

Rano ya hiç içim atmıyordu, izlediğim birkaç maçında çok hantal bir izlenim bırakmıştı bende...Mancini nin tercih etmediği bir adamın transfer edilmesi ihtimali yok; yönetime çektiği rest, maç sonu açıklaması filan...Fener in Alex i de Parma da tutunamamıştı, az çektirmedi bize...

danyi aramana gerek yok. hemen yani başimizda beştaşta:D bu herif kiralik geliyormuş. nedir necidir bilmiyorum. ben hücumu düşünüyorum. iyi bir kanatimiz olsaydi iyi olurdu.:disgust:

Bende öyle düşünüyorum zaten, eğer istediğin stoperi alamıyorsan hiç alma, git yerine kanat al veya forvet al, yani almış olmak için adam alacağına gerekirse kimseyi alma. Gene de ön yargılı değilim, izleyip görmek lazım belki de ciddi katkı yapacak bilemeyiz. Her futbolcunun 6-7 maçlık bir kredisi olur ama tabi artık zaman da kısıtlı, kaldı 15 hafta.

Kimse adamı tanımıyor, nasıl oynayacağını bilmiyor ama transfere aşırı tepki gösteriyor. Ne ilginç insanlarsınız arkadaş.

Çok maliyetli olmayan bi transfer olmuştur eğer doğruysa. Seneye göndermesi kolay bir adam eğer tutmazsa. Bu seneki tüm yabancı transferleri göndermesi kolay adamlardan seçildi. Siz farkında değilsiniz ama seneye yabancı sınırı 8'e düşüyor. Eğer yüksek maliyetlerle adamlar alınsaydı bu seneden çok daha fazla zorluk çekecektik. Herkes hayal aleminde geziyor.

Bir çop oyuncu daha aldık gözümüz aydın. FT giydirenler bunun suçunu kime sıvayacak çok merak ediyorum

Offfff offf Weslwyyyy

♧tapatalk♧

Yanlis yerde sevindim galiba

♧tapatalk♧

Geri
Üst Alt