Guillermo Burdisso Galatasaray'da İddiası

lan sanki ranocchia pique anasını satayım. o da boş transfer bu da boş transfer. hem ona bir sürü para bayılacaktık. bu hiç değilse ucuzdur. ayrıca kiralık ne abarttınız.

sene sonu vidic gelir dertler biter.

Adı sanı duyulmamış oyuncu alınacaksa Dany neden gitti, hiç alınmasa daha iyi bu durumda.

Yıllardır FM'den tanışıklığımız vardır kendisiyle, gerçekte de denk geldiğim maçları olmuştur ama 2-3 maç izledim. Dolayısıyla yorumum sağlıklı olmayacaktır fazla ama, gördüğüm kadarıyla hava toplarında etkili özellikle, buna karşılık fazla ağır da değil, Nicolas Burdisso'nun kardeşidir. Mancini istiyorsa her türlü saygı duyar desteklerim.

ched kazığı muhtemel seneyı kapadı uzun sure yok bu adamı da yerıne kıraladılar tutmazsa sene sonu ıkısıde gıderr

devre arası yapılan 8. ya tutarsa transferi. bunlar tutarsa mancini Türkiyede kral olur tutmazsa arkasına teneke bağlayıp kovarlar

Alayınız gece gündüz Boca'nın maçlarını takip ettiğiniz için hemen damgayı vurdunuz. Bravo..

BfekYzcCEAANeVP.jpg

Neden Burdisso anlamadim,ama umarim hayilri olur.

Yine klasik bir GS Son Dakika transferine benziyor....Muhtamlenen Menejar önermis,bizde hemen aldik...

İsmini ilk defa duyduğun adamı savunuyorsun bilmem farkında mısın? 26 yaşında oyuncu takımında bile düzenli ilk 11'de oynayamıyor. Üstelik yabancı kontenjanı bu kadar sıkıntı yaratıyorken, bu arkadaştan ne beklediğini öğrenebilir miyim?

Transfer'de ;

1.şu forum taraftarının fikrine gram güvenmiyorum

2.yönetimlerin seçimlerine gram güvenmiyorum.

3.Bu adam alınıyorsa eğer,Mancini istemiştir,bunun üstüne tartışmak bence yersiz.

Adam bi gelsin,hele bi oynasın,bi görelim.

Bu takıma Hagi bitik geldi,Popescu da öyle,Meloya da bidon dediler,Mustafa Sarp'a da harikasın aslanım iyiki bizdesin dediler.

Forum ne düşünüyorsa,emin ol tam tersi çıkar o adam.

Forum Burdisso hakkında kötü düşünüyorsa,demekki takıma katkı vereceği garantidir bu adamın.

Bu dönem yapılan transferler kısmen yeni scouting yapılanması kısmen de Mancini ve ekibinin ürünü. Sallamadan önce adamı bir izleyelim.

Oyuncu hakkinda detayli bilgi verecektim ama vazgectim. Forum kafayi yemis durumda.

Damgayı hemen vuran arkadaşlarım kaç kez Boca maçını seyretti acaba merak ediyorum.

Abisi hakkında yorum yapılsa anlarım da adamın 1 maçını izleyen 2 kişi çıksa bıyıklarımı keserim.

Kime alırsak alalım Allah aşkına kafa golü atan bi oyuncu alalım , bizde 10 puan öndeki f5 'in en büyük silahı duran toplar abi böyle bişey yok.

Transfer'de ;

1.şu forum taraftarının fikrine gram güvenmiyorum

2.yönetimlerin seçimlerine gram güvenmiyorum.

3.Bu adam alınıyorsa eğer,Mancini istemiştir,bunun üstüne tartışmak bence yersiz.

Adam bi gelsin,hele bi oynasın,bi görelim.

Bu takıma Hagi bitik geldi,Popescu da öyle,Meloya da bidon dediler,Mustafa Sarp'a da harikasın aslanım iyiki bizdesin dediler.

Forum ne düşünüyorsa,emin ol tam tersi çıkar o adam.

Forum Burdisso hakkında kötü düşünüyorsa,demekki takıma katkı vereceği garantidir bu adamın.

Senin mantığa göre hep bitik adamları dolduralım yani takıma, ben burdan bunu anlıyorum :D

Geri
Üst Alt