Guillermo Burdisso Galatasaray'da İddiası

Senin mantığa göre hep bitik adamları dolduralım yani takıma, ben burdan bunu anlıyorum :D

Benim mantığım ne diyor biliyormusun?

Adamın 3 maçını bile izlemeden gelip burada ahkam kesenleri hiç dikkate alma diyor.

Bu adam Mancini'nin tercihlerinden biriyse,bi bekle bakalım,önce bi izle sonra yorum yap diyor.

Abisi hakkında yorum yapılsa anlarım da adamın 1 maçını izleyen 2 kişi çıksa bıyıklarımı keserim.

tamamda yasi gelmis 25e piyasa degeri 3 milyon ne bekliyorsun ?

biri scout isi olmasin demis, scout isi genc oyuncular icin gecerli 15 19 kadar

o yasin üzerinde daha scoutluk mu kaliyor, mal ortada :)

Roma'ya gitmiş kadroya girememiş sezon boyu, ancak o zaman 21 yaşındaymış bu tam bir referans olmayabilir.

tamamda yasi gelmis 25e piyasa degeri 3 milyon ne bekliyorsun ?

biri scout isi olmasin demis, scout isi genc oyuncular icin gecerli 15 19 kadar

o yasin üzerinde daha scoutluk mu kaliyor, mal ortada :)

Burağın 25 yaşındaki değeri 1.5 milyon euro.

Sonradan yükselişe geçmiş.Şuanki değeri 3 senede 16 milyon euro olmuş.

Bakış açısı farkı.

Benim mantığım ne diyor biliyormusun?

Adamın 3 maçını bile izlemeden gelip burada ahkam kesenleri hiç dikkate alma diyor.

Bu adam Mancini'nin tercihlerinden biriyse,bi bekle bakalım,önce bi izle sonra yorum yap diyor.

Renktaş bana Mancini tercihi deme lütfen, Mancini'yi anlamak mümkün değil, takımdan ayrılması gerekiyor dediği oyuncuyu ik 11 oynatır, gol atmamız gerekirken Salih, Ceyhun gibi oyuncuları oyuna alır vs.. Bu mantığa mı güvenelim ?

Roma'ya gitmiş kadroya girememiş sezon boyu, ancak o zaman 21 yaşındaymış bu tam bir referans olmayabilir.

neyse manchininin bildigi vardir bazi yerlerde tutunamayan adamlar bazi hocalarla iyi cikis yapar.

kalitesini görmüstür patlama yapamamistir öyle diyelim bari.

Umarım yalandır.Ben hiç üst düzey Arjantinli stoper görmedim.Brezilya olsa neyse ama Arjantinden hiç defans alınmaz.

Böyle bir risk almak çok saçma ligi bilen takıma alışkın bir stoperi gönderip arjantinden stoper almak nedir ya. hele bi de arjantinden

Adini bile duymadim. Hocanin istediğini de düşünmüyorum.

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Burağın 25 yaşındaki değeri 1.5 milyon euro.

Sonradan yükselişe geçmiş.Şuanki değeri 3 senede 16 milyon euro olmuş.

Bakış açısı farkı.

zaten demin yazdim:

neyse manchininin bildigi vardir bazi yerlerde tutunamayan adamlar bazi hocalarla iyi cikis yapar.

kalitesini görmüstür patlama yapamamistir öyle diyelim bari.

Arjantin liginden stoper alınmaz, kontenjanı buna harcamak saçmalık olur. Ya adam gibi üst düzey stoper alınsın ya da hiç alınmasın daha iyi. Bize forvet lazım.

FM'i saymazsak ömrü hayatimda bir kez bile macini seyredemedigim topcudur kendileri. FM'de iyiydi.

N5

Aga hiç kimseyi alamıyorsan bari git kanat oyuncusu al forvet al. Yani umuyorum Dany'i mumla aramayız.

bu sezon boca forması ile 19 maçta 7 kez oynamış 9 maçta kadroda hiç yoktu 2010 yılında romada 2 maç oynamş beğenilmeyip yollanmış.

Cok ilginc bir Transfer gercekten...

alsalburdisso7_NPQN4.jpg

Arjantin futbol sektörüne ne zaman üst düzey bir stoper kazandırmış ?

Geri
Üst Alt