Guillermo Burdisso Galatasaray'da İddiası

Bi durun. Resmi birsey yok su an.

* LG G2 Tapatalk *

Bir ara Haytinga'ya tavdık. Kiralık gelsin, sezon sonunda da gitsin diyorduk. O yüzden Burdissoya razıyım ben :D Çok para harcadık, daha fazla açılmak istemedik demek ki.

Ergün,bak güzel kardeşim.Teknik adam dediğin,yeni arayışlar içerisine girer.Ama başlar başlamaz değil.Takımı tanıma safhasında mancini bu riski aldı ve durum ortada.Bu konuda elbet haklısın,ama bu demek değildir ki Mancini kötü teknik adam.ya da transfer tercihleri kötü.

Devre arası alınan oyunculardan,insanları pek tatmin etmeyen isim Salih gibi görünüyor.Diğer transferlere pek sesini çıkaran olmadı.Gerçi adamları da pek izleme şansımız olmadı.Ama Galatasaray tarihinde ilk defa böyle birşey oldu.Genç bir nesil takıma aşılandı.Hem de sayıları 10'u bulacak kadar.

Mancini Burdisso dediyse,vardır bir düşüncesi.Kötü adam olsa neden istesin.O büyük bir teknik direktör.Senden benden daha fazla biliyor futbolu.Buna itirazımız dahi olamaz.

Adam City'i çalıştırdı,biz mi ondan çok bilicez futbolu?

Ceyhunun da fizik gücüne güveniyor.Ondan birşeyler yaratmaya çalışıyor.Belki başarır,belki başaramaz,ama en azından deniyor.

İmparator gibi adam seçmiyor,kimsenin üstünü çizmiyor.Herkese mutlaka şans veriyor.

Dediklerinin çocunda haklısın ama Mancini artık bu deneme şanslarının çogunu kullandı, artık bir şeylerin oturması lazım

Salih konusunda ise ben kötü demiyorum eleman iyi olabilir ama mevkisi sağ bek olan oyuncuyu sağ açıkta ve forvete yakın oynatıp taraftarın eleştirisine sunuyor resmen..

opsiyonuda yokmuş iyi olsa ne olacak. 2. cris vakası transfer yapmak için yapıldığı açık

Opsiyonunu 3 milyon olarak okudum ben, ki olmasa da iyi çıkınca verilecek para uçuk olmaz merak etme. Cris, Bratu, Petre, Almaguer, Riera ve muadilli transferleri yapan kişi gibi transfer konusunda bilgisiz birisi değil Mancini, istediyse mutlaka takip etmiştir, bi bilgisi vardır. Karıştırmamak gerek ;)

ya arkadaş bu stoper işi deneyim işi.. yaşı ranoyla aynı ama lig pert ayrıca çok zaman alamamış takımda.. ne diyim inş hayırlı olur

Bu foruma bazen çok şaşırıyorum abi ya.

Stoper beğenmezler biri ağır öbürü top kullanamaz öbürü hava toplarında zayıf

Ama bu takımda yıllardır semih oynar yerlere göklere çıkartamazlar .

Ya arkadaş az istikrarlı olun. Bu saydıklarımızdan hangisini semih yapıyor bu zamana kadar...

Adamı hiç izlememiş insan açsın ranoccia ile youtube vieolarını karsılasdırsın yine ondan daha iyi oldugunu görür.

En azından daha atlatik ve bizim yıllardır beceremediğimiz hava toplarında kornerlerde golü var adamın.

Ben razıyım arkadas. Defansda kaplan kesilmesine gerek yok sırıtmasın su kalan haftada havadan gol yedirtmesin yeter bana.

1-2 tane de sallayabilirse ne mutlu.

kesin ucuza almışızdır. Çokda iyi yapmıs yönetim.

Ranoccia ya gidip 6 aylıgına 2 milyon verip bonservisine 8-10m vereceğine bu adamı 6 ay dene 1 - 1,5m euroya tutarsa bas 3-4m euro al bonservisini.

Güzel karar yakısır.

Hatta birde ishakı alıp bekleri türk yapıp göbek ched-burdisso 2 lisi olmalı kesinlikle

Adamın son şansı beyler. Bu sefer de tutmazsa bir daha Avrupa yüzü göremez. En azından 6 ay bu çaba içinde olacaktır. Eğer azıcık kapasitesi varsa bu çabayla birlikte ortaya birşeyler çıkabilir :)

Football Manager 2013 efsanesi. İstikrar abidesi. Nicolas Burdisso'nun kardeşi. Kariyerlerimde 10 yıl taşıyordu defansı.

Fm de bile bu kadar gençleşmeye yönelik transfer yapmıyodum arkadaş:) bu ne böyle inşallah takıma katkı sağlar eboue ve chedjouyuda sene sonu inşallah postalarız eboue futbolu bitirmiş kafasında chedjouda uyuyor adapte olamadı bakalım sonumuz hayırlı olur inşAllah..

bu adam bocada hep oynuyormuş ama eylülden sonra oynamamiş. bu herif sorunlu bişeymi. 5 aydir top oynuyormu bu herif. ilginç geldi bana. topçulugunu geçtim 5 ay napti bu herif.

yanlız beyler adamın bi başarısız roma kariyeri var.. tek kıta dışına çıktığı transfer..

Geri
Üst Alt