Guillermo Burdisso Galatasaray'da İddiası

Bizim defansa sinif atlatir goreceksiniz.Cok cok cok iyi bi futbolcu oldugundan degil hatta Italya'nin orta takimlarinin stoperleri seviyesinde ama bizim defansta hic sertlik,yildirma,pislik yok!Bu adam bu isleri yapabilecek biri iste bu yuzden defansa sinif atlatir.

Izledigim maclarinda(4-5 mac) bu izlenimi verdi bana Lugano ve abisinin stiline benziyor oyunu.Bize boyle bi adam lazimdi tabi ki ilk tercih olup olmadigi tartisilir ,Roma kariyeri parlak degil ama receteye gore dogru adam geldi.Cedjuya bosuna cok yatirim yaptik sen basinda o yuzden yonetimi anlayabiliyorum onyargili olanlar kadroya ilk yazacak bu adami.

Ayrica Arjantinden gayet iyi stoperler cikti,cikar,cikiyor.

Ya herkes kafasından birşeyler diyor maşallah herkes izlemiş ki kötülüyor kimi alacaksınız? pardon vidici mi? ara transferde transfer yapmak çok zordur ya klübüyle sorunlu olan oyuncuyu bırakırlar yada çok para verirsin alırsın bu kadar basit herkesin ligi var niye güç kaybetmek istesin ki? bu adamıda hiç izlemedim bilmiyom en önemli avantajıda hiçbir şey beklemiyorum umarım bizi yanıltır..

buyuk abisini severdim interde

bu guillermo nasil birsey fikrim yoktu ama lugano tipinde diyorlar gol atabilen agresif caydirici sert bir stoper

bosubosuna risk aliyoruz gibi geliyor bu sezon bol bol tribunde oturmus Boca 19 mac yapmis 8nde kadroda yok 7sinde ilk 11

gecen sezon copa libertadoreste iyi performans gostermis bundan istiyordur mancini

Gecen sene 33 macta 6 gol atmis ki bi stoper icin muazzam bi rakam . Genel olarak ismi gecen stoperlere bakinca gol sayilarinin stopere gore cok oldugunu goruyorum . Anladigim kadariyla defans bilgisi disinda bir de duran toplarda onceden sezisi yuksek dogru yerde duran ve hava toplarinda iyi bir stoper istiyor Mancini . Her ne kadar stoperden gol atmasini beklemek sacma gibi gozukse de duran top kitligimizi dusunursek bence mantikli bi yaklasim . Lugano-Luciano-Sivok gibi bir stoperimiz hic olmadi unutulmasin ki bu adamlardan gelen goller takimin atacagi disinda ekstra goller oluyor ve fark yaratiyor o yuzden olumlu yaklasiyorum bu transfere .

Bize defansı toparlayacak liderlik edecek sağını-solunu organize edecek LİDER defans oyuncusu lazım bunu geçen seneden beri söylüyoruz. Chedjou tamamen patates bi transfer bu sene de lider oyuncu eksikliği çektik. Kimse 24 saat Boca maçı izlemiyor tabi ama Burdisso'nun üst düzey bi oyuncu olmadığı belli. Yani hayatında Arjantin dışına çıkmamış adam neredeyse Roma transferi varda 2 maç oynamış. Yani illa transfer yapmak zorunda değiliz ki onu anlamadım. Hayırlısı inşallah yanıltır.

En hayırlısı oldu ranocchiayı alıp büyük bir maliyetin altına girecektik devre arası için böyle ucuz denemelik tutarsa transferi iyidir. Beğenirsek sezon sonu alırız heralde

Geri
Üst Alt