Gümüşdağ: "Ben köprüden geçtim, bir şey yoktu"

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri
Spor Toto Süper Lig'de Başakşehir ile Bursaspor maçının hava muhalefeti sebebiyle oynanmama kararının alınmasının ardından Medipol Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ açıklamalarda bulundu.

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay'ı uğurladıklarını belirten Gümüşdağ, “İnanılmaz bir hava var burada yoğun bir tipi şeklinde. Zemindeki kar sürekli temizleniyor ama ondan daha önemlisi görüş sıkıntısı var hakem, kaleciler ve oyuncular açısından. Bursaspor Kulübü Başkanımızla biz de bu karara katıldık.

Yarın aynı saatte bir daha bakılıp karar verilecek. Bu kadar ağır şartın olacağını düşünmüyorduk. Ben köprüden geçtim bir şey yoktu. Burada daha ağır şartlarda bir hava var. Bunu ön görmek olmuyor. Hava iyi olursa yarın hakemin kararıyla oynayacağız” diye belirtti.

Sözcü

İhraç edip sonra mahkeme kararı ile rezil mi olsaydık?

Kafamızda göre ihraç edemiyoruz maalesef. Dernek kanunları var.

Kurallara tam hakim değilim ama bu herif başka bir kulübe başkanken ve kulübüyle Galatasaray'a karşı şampiyonluk yarışı veriyorken mahkeme kararıyla geri dönecek kadar yüzsüz değildir herhalde.

Kurallara tam hakim değilim ama bu herif başka bir kulübe başkanken ve kulübüyle Galatasaray'a karşı şampiyonluk yarışı veriyorken mahkeme kararıyla geri dönecek kadar yüzsüz değildir herhalde.
Vallahi hiç beli olmaz. Güç gösterisi yaparak sonra istifa edebilirdi ki bu durumda fena rezil olurduk.

boş ver böyle İstifa etmesi iyi oldu iyi.

İnsanların vergileriyle kurduğunuz takıma para akıtarak yönetiyosunuz.Daha geçmedin sen köprüyü bakalım geçirecekler mi sana diğer tarafta köprüyü.

Sen bugün adaletsiz bir ülkede köprüden geçebilirsin kardeş ama bir gün bu hayatta önüne bariyerler çıkar demokratik bir ülkede o zaman ne olacak kardeş

Hadi bunları geçtim de izmirin dağlarında çiçekler açar diye bağıran fener taraftarının şu olayda bile başak tarafında olması gercekten arastırılmalı, bilim adına önemli bir psikolojik buluş çıkabilir ortaya.

Namert köprüsünden bahsediyor olmali.

Geri
Üst Alt