GSC Haber Günay Güvenç Maç Sonu Gözyaşlarına Hakim Olamadı

Sahada mücadele bile etmeye icardiye aşkın olayım diye şarkı soyleyin

İnsan hata yapar, ıslıklayanlar yaptığı işte hiç hata yapmadılar mı ?

Ne kadar iğrenç insanlar var..

Günay' a gelene kadar, okan' ı yuhlayın

Bir kalecinin 50-60 maç oynamasında sorun olduğunu sanmıyorum.

Eğer yedek kaleci gençse oynatırsın böyle turnuvada. Şunları jankat yapsa canı sağolsun der geçersin.

Günay ifb ve bu maçı rakibe verdi.
Aynen öyle. Sanki Günay gelecek vaadeden kaleciymiş gibi oynatmanın mantığı yok. 18 yaşında birini oynatsa kimse ses çıkarmaz.

Gunay’in isliklanmasi rezillik. Bir de aldigi parayi konusanlar var. Yahu bunlar insan. Aldiklari para bunlari robota mi ceviriyor? Illaki onlar da senin benim gibi duygulara sahipler. Bir cogunuz o tribunler onune futbolcu olarak ciksaniz dizleriniz titrer. Yazik!

Severiz seni ama Galatasaray'ı daha çok severiz. Biraz sen yanacaksın ki diğerleri çeki düzen verecek kendine gibi bişey oldu.

İnlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY..

Şu ıslıklama olayından nefret ediyorum. Bazıları hak ediyor ama Günay'ın ıslıklanması doğru değil.

kardeş kusura bakma. o anda bu hatayı yapıyorsan yerin galatasaray değil. Bunu sende biiliyorsun. haklısınız diyip adam gibi çekileceksin. ağlamak falan nedir? Oraya binlerce insan işkence çekmeye gelmiyor. Tutamıyorsan yumrukla, yumruklayamıyorsan çıkma! bu takımı iki kupadan ediyorsan sorumluluğu alıp çekileceksin. o formayı istemeyeceksin

Hatasında bende kızdım ama yapılan şey ayıp. Tepki verirken işin b.nu çıkarmaya gerek yok.

ulan söveceğim olmayacak şimdi ağlamayı zırlamayı bırakın gidin adam gibi idman yapın pazar kobanisporu yenin

eşşek kadar adam 3 ayda 2 kupadan eledin takımı ıslık yiyince de ağlıyorsun git kendine kız ben ne hale geldim ne yapıyorum diye

İyisin hoşsun, karakterin de düzgün, örnek alınacak insansın ama Monaco maçında rakip t.direktör ile kavga ederek girdin kornerde golü ikram ettin, şimdi topu elinden kaçırdın. Süper kupa yine akılda. Oynadığın bir maçta da lehimize etki yap.

Emeklilik yaşındasın genç topçu olsan amenna.

O kadar maaş alıyorsunuz, drama bizim halkın yakasından düşmedikce çok şey değişmez.
Bu da bir gerçek. Futbolun içinde olan şeyler. Bana kalırsa maç içinde oyuncu ıslıklamak eğer bir saygısızlığı vb. olmamışsa salaklık. Maç bitince komple ıslıklarsın daha anlamlı olur diye düşünüyorum. Bu gün elenmede çok büyük paya sahip Günay ama sonuçta takım oyuncu o yüzden maç sonu genel ıslıklama daha anlamlı ve daha bir ültimatom gibi olurdu diye düşünüyorum.

Şampiyon olursak kupa töreni basit şekilde yapılıp güzelce geçilmeli. Yoksa bizimde pavalı köpekler tarzı bir durumumuz olacak gibi.

Geri
Üst Alt