- 3 Temmuz 2012
- 141.497
- 89.480
- 5.478
Elendik diye dünyanın sonu degil kendimize gelelimMizaha ara recebim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Elendik diye dünyanın sonu degil kendimize gelelimMizaha ara recebim
Kötü insanlar değiliz, bu dünya kötü üstat.üzüldüm arkadaş.
Bİz niye böyle kötü insanlarız.
Beni tarif etmişsin ama isliklamadimbu adamı ıslıklayanları cidden incelesinler en az yarısında maddesi kullanımı çıkar
bir kısmı muhtemelen loserdır sosyal hayatında
bir kısmı işinde eziktir başarısızdır biriktirdiği öfkeyi böyle atıyordur
bir kısmının hiç kız arkadaşı sevgilisi olmamıştır erkeklik satıyordur
önemli sayıda sabıkalı vardır aralarında
vs
Bu analize dayanaraktanbu adamı ıslıklayanları cidden incelesinler en az yarısında maddesi kullanımı çıkar
bir kısmı muhtemelen loserdır sosyal hayatında
bir kısmı işinde eziktir başarısızdır biriktirdiği öfkeyi böyle atıyordur
bir kısmının hiç kız arkadaşı sevgilisi olmamıştır erkeklik satıyordur
önemli sayıda sabıkalı vardır aralarında
vs
İnsanlar iyi olsaydı dünya kötü olmazdıKötü insanlar değiliz, bu dünya kötü üstat.
yahu nerede trip yaptı. gidiyor 2 tane dallama, etkileşim manyağı herif yazıyor diye gerçek gibi inanıyorsun. Daha yaz başında bugün sallayanların yarısı Günay ın arkasına adam alın diyordu burada. İşin duygusal tarafını da boş ver; bugüne kadar ıslıklanan topçu olsun hoca olsun pozitif geri gelen bir tane olay görmedim ki sen şampiyonluğa gidiyorsun. Fb maçında oldu ya hakem dallamaca bir şekilde Uğurcan a kırmızı gösterdi, tff de yapıştırdı en az 2 maç cezayı. Bugün ıslıkladığın adam geçecek kaleye.Kaç kere oynamiyor diye trip yaptı bunun için miydi? Bok gibi oynasak da 2 tane yumurtladi mi yumurtladi.
Çok uzak değil hafızaları tazeleyin ilk yarıdaki FB maçında Uğurcan yumurtlayinca neler denildi buna denilince mi zor oldu
Valla üstad günay özelinde değil kurban lazımdı taraftar çok doldu. Sonumuz hayrolsun. Bugün kurban günay verildi ama haftasonu olası sonuçta dar ağacında adam kalmazyahu nerede trip yaptı. gidiyor 2 tane dallama, etkileşim manyağı herif yazıyor diye gerçek gibi inanıyorsun. Daha yaz başında bugün sallayanların yarısı Günay ın arkasına adam alın diyordu burada. İşin duygusal tarafını da boş ver; bugüne kadar ıslıklanan topçu olsun hoca olsun pozitif geri gelen bir tane olay görmedim ki sen şampiyonluğa gidiyorsun. Fb maçında oldu ya hakem dallamaca bir şekilde Uğurcan a kırmızı gösterdi, tff de yapıştırdı en az 2 maç cezayı. Bugün ıslıkladığın adam geçecek kaleye.
Bak buda doğru. Haklısın rtş.İnsanlar iyi olsaydı dünya kötü olmazdı
Kalecinin yaptığı hata gol ile sonuçlandığı için bu kadar tepki görüyor. Yoksa Günay'a kadar rahat 10 adam sayarım tepki gosterilmesi gereken.Her hata yapanı ıslıklıyorsak diğerleri niye ıslıklanmıyor
yahu taraftar kendi kendine ilk maçtan beri doluyor. bekliyorlar ki dakika 1 de gol atalım her maç 5-6 atalım, maç içinde çalım filan da olsun.Valla üstad günay özelinde değil kurban lazımdı taraftar çok doldu. Sonumuz hayrolsun. Bugün kurban günay verildi ama haftasonu olası sonuçta dar ağacında adam kalmaz
Bu sene diple zirve arasında gidip geliyoruz. Ben böyle Galatasaray hatırlamıyorum. 2 iyi 5 kötü 1 iyi 7 kötü. Sonra seri 3 iyi 4 kötü vs vs.yahu taraftar kendi kendine ilk maçtan beri doluyor. bekliyorlar ki dakika 1 de gol atalım her maç 5-6 atalım, maç içinde çalım filan da olsun.
Dürüstçe söyle bana bu sene puan kayıplarının en büyük etkeni taraflı hakem yönetimleri mi yoksa bizim kötü oynadığımız halde skoru alıp daha sonra kaybetmeleri mi?