GSC Haber Günay Güvenç Maç Sonu Gözyaşlarına Hakim Olamadı

Her hata yapanı ıslıklıyorsak diğerleri niye ıslıklanmıyor

bu adamı ıslıklayanları cidden incelesinler en az yarısında maddesi kullanımı çıkar

bir kısmı muhtemelen loserdır sosyal hayatında

bir kısmı işinde eziktir başarısızdır biriktirdiği öfkeyi böyle atıyordur

bir kısmının hiç kız arkadaşı sevgilisi olmamıştır erkeklik satıyordur

önemli sayıda sabıkalı vardır aralarında

vs
Beni tarif etmişsin ama isliklamadim

Takımından daha çok kazanmaya aşık olmuş şımarık taraftarın yediği halt.
Günay kadar Galatasaray'lı olabilseler alkışla yollarlar içeriye. Mücadele etmeyen, formayı ıslatmayan oyuncuya gösterilir böyle tepkiler, yazık.

Bugün tribünde pembe mabadlılar ağırlıktaydı. Çok kafaya takmaması lazım.

bu adamı ıslıklayanları cidden incelesinler en az yarısında maddesi kullanımı çıkar

bir kısmı muhtemelen loserdır sosyal hayatında

bir kısmı işinde eziktir başarısızdır biriktirdiği öfkeyi böyle atıyordur

bir kısmının hiç kız arkadaşı sevgilisi olmamıştır erkeklik satıyordur

önemli sayıda sabıkalı vardır aralarında

vs
Bu analize dayanaraktan

icardiyi ıslıklayan biri nasıldır dostum bunun gibi betimler misin

Canin sağolsun Günay’ım hiç oynamayıp utanmayanlarda var.

Kaç kere oynamiyor diye trip yaptı bunun için miydi? Bok gibi oynasak da 2 tane yumurtladi mi yumurtladi.

Çok uzak değil hafızaları tazeleyin ilk yarıdaki FB maçında Uğurcan yumurtlayinca neler denildi buna denilince mi zor oldu
yahu nerede trip yaptı. gidiyor 2 tane dallama, etkileşim manyağı herif yazıyor diye gerçek gibi inanıyorsun. Daha yaz başında bugün sallayanların yarısı Günay ın arkasına adam alın diyordu burada. İşin duygusal tarafını da boş ver; bugüne kadar ıslıklanan topçu olsun hoca olsun pozitif geri gelen bir tane olay görmedim ki sen şampiyonluğa gidiyorsun. Fb maçında oldu ya hakem dallamaca bir şekilde Uğurcan a kırmızı gösterdi, tff de yapıştırdı en az 2 maç cezayı. Bugün ıslıkladığın adam geçecek kaleye.

Bugün bok gibi oynadiniz, günay ne yapsin. Hatta 2 tanede kurtardi yinede. Bari hafta sonu asilinda hem kendiniz icin, taraftar ve bi nevi günay icinde kazanmis olursunuz. Bukadar ruhsuz oyun hatta bi sezon uzun zamandir görmedim. Bari su bitane maca asilinda herkes birazda olsa mutlu olabilsin.

yahu nerede trip yaptı. gidiyor 2 tane dallama, etkileşim manyağı herif yazıyor diye gerçek gibi inanıyorsun. Daha yaz başında bugün sallayanların yarısı Günay ın arkasına adam alın diyordu burada. İşin duygusal tarafını da boş ver; bugüne kadar ıslıklanan topçu olsun hoca olsun pozitif geri gelen bir tane olay görmedim ki sen şampiyonluğa gidiyorsun. Fb maçında oldu ya hakem dallamaca bir şekilde Uğurcan a kırmızı gösterdi, tff de yapıştırdı en az 2 maç cezayı. Bugün ıslıkladığın adam geçecek kaleye.
Valla üstad günay özelinde değil kurban lazımdı taraftar çok doldu. Sonumuz hayrolsun. Bugün kurban günay verildi ama haftasonu olası sonuçta dar ağacında adam kalmaz

Bugün savunmada Günay dan daha çok kötü oynayan Singo vardı. Kafa topu alamıyor, pas atamıyor, ikili mücadelelerde ayakta kalamadı, pozisyon alma, tepki verme işlerine hiç girmiyorum bile.

Valla üstad günay özelinde değil kurban lazımdı taraftar çok doldu. Sonumuz hayrolsun. Bugün kurban günay verildi ama haftasonu olası sonuçta dar ağacında adam kalmaz
yahu taraftar kendi kendine ilk maçtan beri doluyor. bekliyorlar ki dakika 1 de gol atalım her maç 5-6 atalım, maç içinde çalım filan da olsun.
Dürüstçe söyle bana bu sene puan kayıplarının en büyük etkeni taraflı hakem yönetimleri mi yoksa bizim kötü oynadığımız halde skoru alıp daha sonra kaybetmeleri mi?

Taraftar her geçen gün sınıfta kalıyor. Adam size en kritik anda hayat verdi geçen yılın sonunda. Yetenekleri belli zaten, çok iyi kaleci olsaydı Antep’ten öteye gidebilirdi. Ama karakteri 10 numara çocuk.

Bu taraftarın şımarıklığı bitirecek bizi

Aga günay ne yapsın bazen gerçekten bazı mal taraftar grubu var anlamsız ıslıklıyorlar. Takım kötüydü defans evlere şenlik oralara laf edeceğimize günaya gücünüz yetiyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

yahu taraftar kendi kendine ilk maçtan beri doluyor. bekliyorlar ki dakika 1 de gol atalım her maç 5-6 atalım, maç içinde çalım filan da olsun.
Dürüstçe söyle bana bu sene puan kayıplarının en büyük etkeni taraflı hakem yönetimleri mi yoksa bizim kötü oynadığımız halde skoru alıp daha sonra kaybetmeleri mi?
Bu sene diple zirve arasında gidip geliyoruz. Ben böyle Galatasaray hatırlamıyorum. 2 iyi 5 kötü 1 iyi 7 kötü. Sonra seri 3 iyi 4 kötü vs vs.

Hoca Yönetim 4 yıllık topçular hepsi doymuş. Bunlarda enayi değil Avrupa'dan kupa gelmeyeceğini biliyorlar gruptan çıktılar juve elediler misyonlarini tamamladilar sezonu kafada bitirdiler üstüne 7 puan fark ohh osuran osura alırız dediler mabadimiza giriyordu fener mal olmasa. Son 90 dk. Gotlerine motor mu takarlar ayaklarina 16x zoom yapan lazer mi takarlar naparlarsa yapsınlar son maçı alsınlar şu nefretlik sezon bitsin.

Geri
Üst Alt