Mehmet Ses
Aslan Üye
- 28 Ocak 2016
- 9.198
- 6.356
- 983
Son haftaya kalsın diye yine TFF'yi motive ettik.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence Sanchezin dizi ofsayti bozuyordu orda.Üçüncü golde ofsayt onun görüntüsü de gelmedi ekrana
Bu macta birseylerin degismesi icin sanenin sutu direk degil gol olmaliydi. Ama yinede rezil bi pozisyon oldugunu degistirmez. Hayatta kirmizi olmaz. Birde ilk yari osiye yapilan var. Baska mac olsa kirmizi bile cikar, ayakla kafaya darbe. Iknci yari elle oynama var adam voleybal oynar gibi elleri vücudun önüne atmis alani genisletmiyor ama topun gidicegi yeri yüzdedüz etkiliyor. Sonra ofsayt pozisyonda cizgiyi göstermediler gel görki ofsayt gibide duruyor. Say say bitmez yine.Günay atılmasa bir şey değişir miydi pek sanmıyorum.
Kafa olarak bu maça gelmemişiz biz değil rakip 10 kişi kalsa yine galibiyet gelir miydi şüpheli...
Göstermediler 3 boyutlu görüntüsünü. Bozuyor olsa gösterirlerdiBence Sanchezin dizi ofsayti bozuyordu orda.
Helal recebim devambu acı sadece gscforumda
o an günaya sövüyorlardı dostum en iyi bildikleri şey küfürMaç başlığına da yazdım o an kimse tepki vermeyince ben mi fanatiklik yapıyorum dedim ama yok saçma sapan bir kırmızı kart
Yav niye utanacam. Karar hatalı olsun olmasın o şekilde kaleden çıkmasın kardeşim.