Video Haber Günay Güvenç'in Kırmızı Kart Gördüğü Pozisyonda Skandal!

Üçüncü golde ofsayt onun görüntüsü de gelmedi ekrana

Sadece bu degilki. Osimhenin pozisyonu kafasina gelen darbe, sonra ikinci yari elle müdahale var tamam el orda olmasa vücuda gelir ama topun gidisatini degistiriyorsun. El orda olmaz dogal degil. Birde ofsayt pozisyonda cizgiyi gösterdilermi hic hatirlamiyorum.

Günay atılmasa bir şey değişir miydi pek sanmıyorum.

Kafa olarak bu maça gelmemişiz biz değil rakip 10 kişi kalsa yine galibiyet gelir miydi şüpheli...
Bu macta birseylerin degismesi icin sanenin sutu direk degil gol olmaliydi. Ama yinede rezil bi pozisyon oldugunu degistirmez. Hayatta kirmizi olmaz. Birde ilk yari osiye yapilan var. Baska mac olsa kirmizi bile cikar, ayakla kafaya darbe. Iknci yari elle oynama var adam voleybal oynar gibi elleri vücudun önüne atmis alani genisletmiyor ama topun gidicegi yeri yüzdedüz etkiliyor. Sonra ofsayt pozisyonda cizgiyi göstermediler gel görki ofsayt gibide duruyor. Say say bitmez yine.

Maç başlığına da yazdım o an kimse tepki vermeyince ben mi fanatiklik yapıyorum dedim ama yok saçma sapan bir kırmızı kart

Önce süper kupa

Ardından türkiye kupasını verdi

Şlde monaco maçında oyuna girer girmez golü yedi yemeseydi grubu daha üstte bitirebilirdik bitiremedik

Şimdi de şampiyonluk maçını verdi oynamak zorunda kalsa ligi de verirdi

Az sövüldüğü kanaatindeyim

Kırmızı olmasaydı Lang ve İcardi’yi oyuna alacaktı zaten dahi hocamız Sane ve Lemina’nın yerine.
Yani skor daha beter olabilirdi.

Sadece kirmizi kart degil, cok yanlis kararlar vardi yine bu mac.

Kötü kaleci olduğunu düşünmüyorum. Ancak mental olarak okadar kötü ki onunla çıktığımız tüm maçlarda kale resmen bomboştu. Ayakları da bu kadar kötüyken sürekli top almalar, topla yürüyerek artizlenmeler falan rezaletti. Hakettin kardeşim kusura bakma. Pozisyon umrumda değil çünkü bu sezon bizi bitirmeye and içmişler, fırsat vermeyeceksin. Yenemiyorsan alacaksın bir puanı haftaya güle oynaya şampiyon olacaksın. Puan kaybettiğimiz bir maçta da ezilmeyin be abi

Kaleci oraya cikiyorsa eline koluna sahip olacak
Gerci Bu arkadas pek kaleciye benzemiyor

Geri
Üst Alt