Günümüzde En İyi Forvet Hangisidir?

Objektif olmak gerekirse Mostafa

bu listeden tabiki kralewa

3 yaş genç olsa hala Ibra derdim ama Lewa uzun süredir rakipsiz o koltukta.

Lewandovski
Haaland
Kane
Vardy
Lukaku

lewa başı çeker ama ibra nın 40 yaşında bu performansı takdiri hakediyor,onun dışında lautaro martinez listede olabilir haaland gibi büyük potansiyel (barca,real,m.city) bu çocuklardan birini alan iyi iş yapmış olur..

Ronaldo ve Messi dahil olsa bile Lewandowski benim gözümde şu an aktif en iyi forvet.

Suan ; Lewandowski ve Benzema.

Ibrahimovic tabi bir efsane ama artik o da yavas yavas yolun sonuna dogru geliyor.

Kane muzmin sakat. Cok iyi olsa bile o potansiyelin tamamina ulasamayacak bu sakatliklardan dolayi.

Lukaku sadece Inter'de basarili simdilik buyuk takimlar arasinda, Everton gibi mutevazi bir takimda haric diger buyuk takimlarin hepsinde patladi bana gore. Genelde acik alanda cok basarili olan bir futbolcu. O defans arkasi boslugu bulamayinca cok etkili olamiyor.

Haaland iyi cocuk ama daha cok erken, suan iyi yolda tabi. Bu performansini 2-3 sene daha ust seviyede devam ettirebilirse ozaman o da bu listeye dahil olur ve bence dunyanin en iyi golcusu olur zaten yakinda.

Bence bu listede Suarez eksik. O da hala cok iyi.

Bana göre Cavani. Ne kadar yaşlı futbolcu istemesem de 1 sene de olsa bizde oynamasını isterdim. Tabi cüzii bir mevlağ ile. 4-5 veremeyiz.2 veya 2.5 bandında.

Suan ; Lewandowski ve Benzema.

Ibrahimovic tabi bir efsane ama artik o da yavas yavas yolun sonuna dogru geliyor.

Kane muzmin sakat. Cok iyi olsa bile o potansiyelin tamamina ulasamayacak bu sakatliklardan dolayi.

Lukaku sadece Inter'de basarili simdilik buyuk takimlar arasinda, Everton gibi mutevazi bir takimda haric diger buyuk takimlarin hepsinde patladi bana gore. Genelde acik alanda cok basarili olan bir futbolcu. O defans arkasi boslugu bulamayinca cok etkili olamiyor.

Haaland iyi cocuk ama daha cok erken, suan iyi yolda tabi. Bu performansini 2-3 sene daha ust seviyede devam ettirebilirse ozaman o da bu listeye dahil olur ve bence dunyanin en iyi golcusu olur zaten yakinda.

Bence bu listede Suarez eksik. O da hala cok iyi.
Lukaku 10 numara oynuyor yav bayağıdır, açık alanı oluşturan o bir kere.

Striker mı tartışıyoruz hangisi daha faydalı onu mu tartışıyoruz

Geri
Üst Alt