Günümüzde En İyi Forvet Hangisidir?

Lukaku 10 numara oynuyor yav bayağıdır, açık alanı oluşturan o bir kere.

Striker mı tartışıyoruz hangisi daha faydalı onu mu tartışıyoruz
Konuyu nasil tartisacagiz onu bilemedim o yuzden oyuncular uzerinden genel bir yorum birakayim dedim :)

Lukaku evet cok etkili suan dedigin gibi, ama Ingiltere'deki kariyerinden beri cogu futbol sever ayni seyi soyluyor. Defans arkasinda bosluk bulursa, veya rakip takim defans hattini orta cizgiye yakin tutarsa o turlu rakipler icin Lukaku bicilmis kaftan gercekten.

Ben o yuzden onu Barcelona veya Real Madrid gibi takimlarda basarili olamayacagini tahmin ediyorum, kapali savunmalara o hizini ve gucunu pek kullanamiyor. O yuzden de United ve Chelsea de olmadi. Ayaklari da iyi degil dar alanda. Tercihen Lewandowski, Benzema, Suarez gibi daha komple strikerleri onun onune koyuyorum aslinda.

Konuyu nasil tartisacagiz onu bilemedim o yuzden oyuncular uzerinden genel bir yorum birakayim dedim :)

Lukaku evet cok etkili suan dedigin gibi, ama Ingiltere'deki kariyerinden beri cogu futbol sever ayni seyi soyluyor. Defans arkasinda bosluk bulursa, veya rakip takim defans hattini orta cizgiye yakin tutarsa o turlu rakipler icin Lukaku bicilmis kaftan gercekten.

Ben o yuzden onu Barcelona veya Real Madrid gibi takimlarda basarili olamayacagini tahmin ediyorum, kapali savunmalara o hizini ve gucunu pek kullanamiyor. O yuzden de United ve Chelsea de olmadi. Ayaklari da iyi degil dar alanda. Tercihen Lewandowski, Benzema, Suarez gibi daha komple strikerleri onun onune koyuyorum aslinda.
Striker dersek farklı ama oyun içinde şu an Lukaku daha etkili ki bence Inter'de kendini buldu çünkü geriden dahil oluyor ve Lautaro'dan dökülenleri topluyor.

Onun dışında eskisi gibi olamasa da Luis Suarez gibi olamaz hiç birisi hele o Liverpooldaki son sezonu inanılmazdı. Güncel olarak Lewa önde ama oynadığı takım büyük etken bu konuda.

Lig farki sanirim

Utdde vasat oynuyordu
Bence daha çok sistem farkı. Everton döneminde gol katkısı veriyordu bayağı ama çok beğenmiyordum.

Şu an oyun zekasını hissediyorsun sahada, güç ve tekniği bir yana prime Adriano gibi oynuyor. Tabii form geçici olabilir, zamanla göreceğiz orasını.

lukaku
vardy
haaland ⏳

lukaku tam 1 dominant forvet şuanda

Firmino da ilk 5e girer..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Lukaku dedim.

Durmaz uslanmaz bir hayvan.

Geri
Üst Alt