Gurbetçi Futbolcu Portföyü

Bugünlük son olarak Fransızlar;

EMRE AKBABA-ALANYASPOR-1992 Doğumlu 10 Numara, Sol Kanat ve hatta Sol Bek-2019'a kadar sözleşmesi var-Fanatik Galatasaray Taraftarı ama 5-6 milyon euro istenir...

UMUT BOZOK-NIMES-1996 Doğumlu Forvet-2020'ye kadar sözleşmesi var-3 Milyon Euro bonservis istenebilir, değmeyebilir...

YUSUF SARİ-MARSİLYA-1998 Martigues Okyanusya Doğumlu Solak Kanat Oyuncusu-Dünya Yıldızı olacak ve u-21 Türkiye Milli Takımı oyuncusu-Yeni sözlşeme imzaladı 2021'e kadar süresi var...1 milyon euroya derhal kadroya katmalıyız...

en önemli yetenekler unutulmus. Su anda belki alabilme ihtimali olan ve bizim seviyemiz icin yeterli olan 2 önemli isim var Bundesliga da.

1. Salih Özcan- Köln- Salih alman U20 milli takiminda oynuyor ve Köln takiminda önemli süreler aldi bu sezon. Son haftalarda yedek kaldi ve Köln 2. lige düstü. Orta sahanin ortasinda cok önemli bir oyuncuya evrilebilir.

2. Berkay Özcan- Stuttgart- Tayfun Korkut gelince ilk 11 deki yerini kaybetti. Oda merkezde oynayan bir oyuncu.

Sıra geldi Avusturyalılara;

KUBİLAY YILMAZ-SPARTAK TRNAVA-1996 Doğumlu Forvet-Serbest...

TARKAN SERBEST-AVUSTURYA VİYANA-1994 Doğumlu Ön Libero-Türk Milli Takımına Çağırıldı Lucescu Tarafından-2021'e kadar sözleşmesi var-2 Milyon Euro vermek gerekir bilemedim...
Tarkan Serbest'i önermiştim Kasımpaşa'ya gitmiş...Vasat üstü ön libero için iyi bir isimdi...Maliyeti de yüksek değil kiralanmış...Neyse geçmiş olsun biz de gerçi Birhanı aldık en azından altyapıdan yetişme kontenjanına girer...

Kasimpasa almadi kiraladi sanirim.

Bir iki macini izlemistim Tarkan'in ama pek iyi degildi o maclarda. Bilemiyorum.

Evet kiralık yazdım zaten vasat üstü çok iyi değil ama ligi yabancılamazsa faydalı olur...

Dedigim gibi benim izledigim maclarda iyi degildi, Kasimpasa da görürüz artik bu sezon nasil bir eleman oldugunu.

Lucescu Milli Takima da cagirmisti gecenlerde herhalde, Milli takimi fazla takip etmedigim icin orada oynadiysa da görmedim zaten.

Dedigim gibi benim izledigim maclarda iyi degildi, Kasimpasa da görürüz artik bu sezon nasil bir eleman oldugunu.

Lucescu Milli Takima da cagirmisti gecenlerde herhalde, Milli takimi fazla takip etmedigim icin orada oynadiysa da görmedim zaten.

Tesadüf, bu sayfada mesajım varmış. Ona baksana bi Can.

Geri
Üst Alt