- 1 Ağustos 2009
- 47.605
- 50.138
- 4.878
gurbolara karşı savaşında şehadet şerbeti içmiştirkendisi her kurala uyar 70 km gecmezdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gurbolara karşı savaşında şehadet şerbeti içmiştirkendisi her kurala uyar 70 km gecmezdi
Millet alismis TC de herkes kafasindan kendi şeridini yaratıyortr'deki trafik hosuma gidiyo ya keske denmarkdada olsa yolun ortasindan gitmek kadar keyifli 1sey yok i think
homedayim ztn yav ulkenizi alin basiniza calin !!!go home gurbo
gurbetcileri konudan atalımgurbolara karşı savaşında şehadet şerbeti içmiştir
keşke ben de gurbo olsamhomedayim ztn yav ulkenizi alin basiniza calin !!!
bide trde ozgurluk yok diyolar bide gelsinler almanyada sursunler araciMillet alismis TC de herkes kafasindan kendi şeridini yaratıyor
kalabalıklar amirimgurbetcileri konudan atalım
Herkes yapıyor diye yapmakta kendini güzel aklama yöntemiymiş biz niye uyuyoruzTürkiyede yaşayanlar uyuyorya gurbetciler kaldi uymayan. Komedi bi başlık olmuş
Eşinden boşan aldırayım seni Fransa'ya.keşke ben de gurbo olsam
söz bütün kurallara uycam
ya da ne gerek var uymam banane
Forumdaki Gurbetci nefretini neye bagliyorsunbide trde ozgurluk yok diyolar bide gelsinler almanyada sursunler araci
Gurbetciler seni incitmiş anlaşılanHerkes yapıyor diye yapmakta kendini güzel aklama yöntemiymiş biz niye uyuyoruz
evlendircen mi orda beniEşinden boşan aldırayım seni Fransa'ya.
Uyar mı?
ben sizi seviyorumForumdaki Gurbetci nefretini neye bagliyorsun
Forumdaki Gurbetci nefretini neye bagliyorsun
Fransa hosuna gitmez ise Almanya ya davet ediyorum senievlendircen mi orda beni
gıcığız olum size anlayın işteoglum hizli gitsek hizli gidiyorsunuz diye sovuyorsunuz
yavas gitsek de sovuyorsunuz