gurbetçilerin türkiye'de trafik kurallarına uymaması 😡

34 plakalarında kurallara uymaması olarak revize edelim. bugün ranger ile çarpıp adamın hayatina son vermiş dangalak. üstelik çarptıktan sonra durmuyor da. bodrum çıkısına kadar gitmiş. şehri terkediyor yani. emniyetten bi motorluya carptınız ifadeye gelmelisiniz dediklerinde dönmüş gelmiş. bu akdar da vicdansız kahpe evladı. adam olay yerinde can vermiş tabi. emniyete gelince de atmışlar içeriye. kendine acımıyorum da çarptığı ölmedi sadece ailesini de öldürdü.

vay gavat vay

Bu sosyal medya da trafik üzerine berbat etki bıraktı, birisi makas videosu çeker birisi direksiyon bırakır birisi hız yapar, müzik açar hikaye atar hep şov üzerine çok canlar yanıyor

lan ülkede adam öldürsen bile düzgün ceza almiyorsun hangi trafik kuralina dikkat edeceksin ki

türkiyede her gün en az 2-3 kere ölümden dönüyorum ben trafikte

karsi tarafa hep dikkat ediyorum ama iste ülkede denetim olmadigi icin kimse ciddiye almiyor kurallari

Yaya geçidinde yayaya yol verdim diye korna küfür karışık bir ton tepkiye uğradım.
Kırmızı da durdum diye yine korna bastılar.
Hele o döner kavşaklar yokmu, hangi mantıkla dışarıdan gelen aracın yol hakkı oluyor?

1 kere hatalı sollamadan bir kere de itin birisi 140 km ile kırmızıdan geçti diye ölümden döndük.

İlk hafta kurallara uymaya çalışıyorsun, sonra bakıyorsun bu böyle olmayacak ayak uydurmak zorunda kalıyorsun.

Bu arada trafik cezaları Gümrüklerde çatır çatır alınıyor.
Ödeyemezsen arabayı çıkarmıyorlar.
Geçen sene böyle bir uygulama yoktu.
Totalde indirimli!!! 1380 lira ceza ödedim çıkarken.
Önümdeki araba 3300 lira ödedi.

Yaya geçidinde yayaya yol verdim diye korna küfür karışık bir ton tepkiye uğradım.
Kırmızı da durdum diye yine korna bastılar.
Hele o döner kavşaklar yokmu, hangi mantıkla dışarıdan gelen aracın yol hakkı oluyor?

1 kere hatalı sollamadan bir kere de itin birisi 140 km ile kırmızıdan geçti diye ölümden döndük.

İlk hafta kurallara uymaya çalışıyorsun, sonra bakıyorsun bu böyle olmayacak ayak uydurmak zorunda kalıyorsun.

Bu arada trafik cezaları Gümrüklerde çatır çatır alınıyor.
Ödeyemezsen arabayı çıkarmıyorlar.
Geçen sene böyle bir uygulama yoktu.
Totalde indirimli!!! 1380 lira ceza ödedim çıkarken.
Önümdeki araba 3300 lira ödedi.
son kısım bizi ilgilendiren kısımdı teşekkürler

Geri
Üst Alt