gurbetçilerin türkiye'de trafik kurallarına uymaması 😡

Yabancı plakaların çok yanlışını görmedim ancak ne zaman ''ne yapıyor bu geri zekalı'' desem plaka 34 oluyor. İstanbul = Kabil, her açıdan.

Yaya geçidinde yayaya yol verdim diye korna küfür karışık bir ton tepkiye uğradım.
Kırmızı da durdum diye yine korna bastılar.
Hele o döner kavşaklar yokmu, hangi mantıkla dışarıdan gelen aracın yol hakkı oluyor?

1 kere hatalı sollamadan bir kere de itin birisi 140 km ile kırmızıdan geçti diye ölümden döndük.

İlk hafta kurallara uymaya çalışıyorsun, sonra bakıyorsun bu böyle olmayacak ayak uydurmak zorunda kalıyorsun.

Bu arada trafik cezaları Gümrüklerde çatır çatır alınıyor.
Ödeyemezsen arabayı çıkarmıyorlar.
Geçen sene böyle bir uygulama yoktu.
Totalde indirimli!!! 1380 lira ceza ödedim çıkarken.
Önümdeki araba 3300 lira ödedi.
demek ki başlık doğruyu söylüyor. Gurbetçiler kurallara uymuyor

ben gecen sene kaza yaptim, yüzde yüz hakli oldugum halde beni suclu göstermeye calistilar, sirf karsi taraf tanidik ve avukat diye

allahtan bende dashcam vardi yoksa bana yikacaklardi her seyi

böyle bir düzeni malesef ciddiye alamiyorsun

trafikte her zaman kendini korumak ve garanti altina almak zorundasin

almanya gibi degil malesef

ben gecen sene kaza yaptim, yüzde yüz hakli oldugum halde beni suclu göstermeye calistilar, sirf karsi taraf tanidik ve avukat diye

allahtan bende dashcam vardi yoksa bana yikacaklardi her seyi

böyle bir düzeni malesef ciddiye alamiyorsun

trafikte her zaman kendini korumak ve garanti altina almak zorundasin

almanya gibi degil malesef
gecmis olsun dostum

Hele o döner kavşaklar yokmu, hangi mantıkla dışarıdan gelen aracın yol hakkı oluyor?

bizim ereglide her kavsagin girisinde kocaman tabelalar var icerdekilere yol verin diye ona ragmen koca koca tirlar son sürat kavsagin icine daliyor

sen eger dikkat etmezsen hemencik orada ölürsün

türkiyede trafik kurali diye bir sey yoktur

Geri
Üst Alt