gurbetçilerin türkiye'de trafik kurallarına uymaması 😡

Neyse cimere msj attım cezalar euro ile yazılsın diye 2000 Euro%40 radar cezası

Öyle yapan gerizekalilar var mi cidden

Geçenlerde Berlin'de ikamet eden bir kardeşimle Türkiye'de buluştuk. Audi Q7'si var 2021 model. Neyse cafede bekliyorum bunu gelecek diye.

Arabayı bir sürüyor görmeniz lazım. Ağır ağır hareketler, kasılmalar falan. Neyse geldi yanıma "ya millette Renault falan görünce bindiğim arabaya bakıp böbürleniyorum" dedi. Bir tokat vurmuşum çocuğa kulağını çınlattım. O derece "abi niye vuruyorsun" diyor. Bir şey söyledim de yazmayayım şimdi buraya.

Bazı görgüsüz barzolara cidden ayar oluyorum. Öldüresim geliyor. Biz de gurbetçiyiz. Ama böyle değiliz.

10 gurbetcinin 5 6 si uymuyor adam yolun ortasina birakmis arabayi gitmiş az once gördüm 5 dk öncede makas atani gördüm düzgün sürenlere bir ben denk gelmedim herhalde.

1 gurbo kötüdür,2 gurbo çok kötüdür,3 gurbo ülkeyi çökertir

-sir mircea lucescu

Trafik kurallarına uyunca korna eşliğinde küfür yiyor olabilirler. Parmağından 3 cm uzaklıktaki sinyali kullanamayan cro-magnon'ların evrilmesini beklemek gerek öncelikle.
He bak bunu istanbulda yasasim

50 diyor atiyorum 50-53 gidiyorum (türkiyede nasil bilmiyorum ama burada tolerans +3 km/h iste).
Ulan arkamdaki kornanin üstüne oturmustu galiba paso kornaya basiyor

Daha da biraktim istanbulda araba sürmeyi. Isfanbul kart aldim daha rahat. Geceleri 3-4de taxi uber felan cagirip karsidan karsiya geciyorum

He bak bunu istanbulda yasasim

50 diyor atiyorum 50-53 gidiyorum (türkiyede nasil bilmiyorum ama burada tolerans +3 km/h iste).
Ulan arkamdaki kornanin üstüne oturmustu galiba paso kornaya basiyor
bizde 50 yazıyosa en az 70 gitmelisin

“Cagresizlik” nedir ya?

Lanet olsun böyle Almancılara. Türkçe yazamıyorsunuz be kardeşim.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Baktim çaresizlik dogruymus af edin, gurbo oldugum dan dolayi biraz hos görülü olun almanlar bitirdi bizi az cekmedik bu irkci milletden

Vallahi beyler bir kaç sene trafik kurallarına uydum. Baktım millet kornaya basıyor el kol hareketi yapıyor dedim manyak mıyım lan ben. Turkiyede millet nasıl sürüyorsa bende uyum sağladım.

Kırmızı ışıktan falan geçmem, makas atmam, aşırı hız yapmam ama otoyolda selektör kullanırım, nadirende olsa sağdan sollarim.

@Tuncay Van agzina saglik, daha bugün haberde trafik tartismasinda adam birine mermisini skiyor, akabinde tutuksuz yargilanip serbest birakiliyor.

Geri
Üst Alt