Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 116.865
- 103.742
- 5.238
hangi takımın taraftarı bizim gibi?Peki.
Fransa düşünürsen teklifim geçerli.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hangi takımın taraftarı bizim gibi?Peki.
Fransa düşünürsen teklifim geçerli.
Ona GILF yapacazMilf var mı @Danyal Artemis icin
Geçenlerde Berlin'de ikamet eden bir kardeşimle Türkiye'de buluştuk. Audi Q7'si var 2021 model. Neyse cafede bekliyorum bunu gelecek diye.
Arabayı bir sürüyor görmeniz lazım. Ağır ağır hareketler, kasılmalar falan. Neyse geldi yanıma "ya millette Renault falan görünce bindiğim arabaya bakıp böbürleniyorum" dedi. Bir tokat vurmuşum çocuğa kulağını çınlattım. O derece "abi niye vuruyorsun" diyor. Bir şey söyledim de yazmayayım şimdi buraya.
Bazı görgüsüz barzolara cidden ayar oluyorum. Öldüresim geliyor. Biz de gurbetçiyiz. Ama böyle değiliz.
ne var mı musabımÖyle yapan gerizekalilar var mi cidden
He bak bunu istanbulda yasasimTrafik kurallarına uyunca korna eşliğinde küfür yiyor olabilirler. Parmağından 3 cm uzaklıktaki sinyali kullanamayan cro-magnon'ların evrilmesini beklemek gerek öncelikle.
Töbekarakaçan var ister misin?
bizde 50 yazıyosa en az 70 gitmelisinHe bak bunu istanbulda yasasim
50 diyor atiyorum 50-53 gidiyorum (türkiyede nasil bilmiyorum ama burada tolerans +3 km/h iste).
Ulan arkamdaki kornanin üstüne oturmustu galiba paso kornaya basiyor
Ceza mi ödeyek bunu mu istiyorsun gscdashinabizde 50 yazıyosa en az 70 gitmelisin
Baktim çaresizlik dogruymus af edin, gurbo oldugum dan dolayi biraz hos görülü olun almanlar bitirdi bizi az cekmedik bu irkci milletden“Cagresizlik” nedir ya?
Lanet olsun böyle Almancılara. Türkçe yazamıyorsunuz be kardeşim.