gurbetçilerin türkiye'de trafik kurallarına uymaması 😡

Neyse başlık haklıymış kimse kurala uyuyorum demedi Türkiyedekilerde uymadığı icin uymadıklarını belirttiler

Ben gurbetci olarak Türkiyede asla araba kullanmiyorum. Trafik kurallari nedir bilinmiyor orda, millet cani istedigi gibi hareket ediyor.

Bizim sektörde de mağazadan almış olduğu telefonu 3 gün sonra getirip iade etmek istiyor. Olmayacağını söylediğimiz de Almanya’yı anlatıyor orda olan kuralları anlatıyor yarım saat sonra burası Türkiye ama diyorum söylene söylene gidiyor.

Dön gel memlekete renktaş
Öyle kolay degil be güzel kardesim, burda doguma büyüme, tüm hayatimi burda gecirdim yasam düzenimi kurdum, Stuttgart da araba sektöründe seneler önce iyi is buldum ve memnunum, cok sükür. Insan ister istemez alisiyor ve bagli oluyor. Türkiyenin ekonomik durumu da malesef ortada simdi dönsem napacam? Hersey sifirdan baslayacak hic kolay degil. Insallah ilerde emekli olursam dönmeyi düsünüyorum ne kadar gurbo olsak da Türk olmakdan gurur duyuyoruz, Türkiye yi, bayragimizi, milletimizi cok seviyoruz ve bundan asla vazgecmeyiz, vazgecmeyecez. Memleketimizin degerini bilmek lazim. Umarim en kisada zamanda ekonomik olarak düzeliriz bu zor zamanlarda tüm insalaramiza Allah yardimci olsun.

Gurbetden güzel insanlarimiza Selamlar ve Saygilar

Sen marsilya da yasamiyormuydun yoksa bizi mi yiyorsun addash

17 sene oldu ulkeden ayrilali ancak degisen cok sey olmus demek ki. Bizim zamanimizda vatandaslar da trafik kurallarina uymazdi. Anlasilan o ki uygar medeniyet seviyesine gelmisiz.

Ne yalan soylim Hollandadan geldigimde Trafik kuralarina uyuyorum. Ayni Hollandada ki gibi, ama ne hikmetse bir hafta sonra, huyundanmi insanlarindan mi ayni ayni onlar gibi oluyorum. Sorry

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Benim de bu dikkatimi çekmişti. Çoğu böyle, babalarının yolu gibi gidiyorlar. Arabalar da en az Mercedes, BMW. Bizim insanımız da düzgün kullanmıyor genelde.

fırsat buldukça lastiklerini indirip unutmayacakları bir ders verelim

Geri
Üst Alt