Cenk Özdemir
Parçalı Üye
- 28 Ağustos 2018
- 4.684
- 2.730
- 698
Bu nasıl bir genellemePiyasa yapa yapa ağır ağır gidiyorlar ya bir de, domuz yemekten kelter olmuş kafalarını koparasım geliyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu nasıl bir genellemePiyasa yapa yapa ağır ağır gidiyorlar ya bir de, domuz yemekten kelter olmuş kafalarını koparasım geliyor.
Dön gel memlekete renktaşBaktim çaresizlik dogruymus af edin, gurbo oldugum dan dolayi biraz hos görülü olun almanlar bitirdi bizi az cekmedik bu irkci milletden
Başkasi yapiyorsa bende yapayim mantiğiNeyse başlık haklıymış kimse kurala uyuyorum demedi Türkiyedekilerde uymadığı icin uymadıklarını belirttiler
Öyle kolay degil be güzel kardesim, burda doguma büyüme, tüm hayatimi burda gecirdim yasam düzenimi kurdum, Stuttgart da araba sektöründe seneler önce iyi is buldum ve memnunum, cok sükür. Insan ister istemez alisiyor ve bagli oluyor. Türkiyenin ekonomik durumu da malesef ortada simdi dönsem napacam? Hersey sifirdan baslayacak hic kolay degil. Insallah ilerde emekli olursam dönmeyi düsünüyorum ne kadar gurbo olsak da Türk olmakdan gurur duyuyoruz, Türkiye yi, bayragimizi, milletimizi cok seviyoruz ve bundan asla vazgecmeyiz, vazgecmeyecez. Memleketimizin degerini bilmek lazim. Umarim en kisada zamanda ekonomik olarak düzeliriz bu zor zamanlarda tüm insalaramiza Allah yardimci olsun.Dön gel memlekete renktaş
Piyasa yapa yapa ağır ağır gidiyorlar ya bir de, domuz yemekten kelter olmuş kafalarını koparasım geliyor.
Sen marsilya da yasamiyor muydun yoksa bizi mi yiyorsun addash
senin gibi gurbo düsman basinaMarseille’deyim zaten.
Ama sık sık Türkiye’ye gittiğim zamanlar da oluyor.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi