- 21 Ocak 2010
- 72.958
- 51.376
- 5.003
5 yil mi?
sadece son 2 ayda 5000 tl ye yakin trafik cezasi odedim yurtdisinda, iki kez hiz siniri ve serit ihlali..
adamlarin icin hicbirsey bu cezalar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yapma Kayseri'de yayalar kırmızı yeşil dinlemeden yola atlarlar.kayseri'de yaya geçitlerinde yayalar geçemiyor. Herifler kaptırmış 70 80 geçiyor, durmayı geçtim artık. halk otobüsleri bile aynı.
Gurbolardan ne koparsak kardır abi5 yil mi?
sadece son 2 ayda 5000 tl ye yakin trafik cezasi odedim yurtdisinda, iki kez hiz siniri ve serit ihlali..
adamlarin icin hicbirsey bu cezalar
atsinlar us bes birsey yav memlekete doviz lazim ellerini korkak alistirmasinlarGurbolardan ne koparsak kardır abi
2.500 öyro maaş alıp 300bin öyroya sıradan bi araba alsalar ne hissederler acabaatsinlar us bes birsey yav memlekete doviz lazim ellerini korkak alistirmasinlar
gecen arabaya park yerinde vurmuslar polis cagirdim gelmedi aradim online link yolladilar doldurun rapor verecek sistem dediler
ertesi gun 2000tl fatura geldi. ama bir aylik maasinla bircok arabayi alabiliyorsun o da isin farkli yuzu.
ondan gurbolar buraya gelince memleket cennet falan diye agliyorlar cunku en ufak cezada euroyu tl uzerinden hesap yapmasini biliyorlar oysa alakasi yok turkiyede kazanip araba almaya kalksinlar mesela dunyanin en fazla vergisini odeyen ulkesiyiz
EVt mixer arif devamKırmızı ışıkta arabasını park etmiş gitmiş bir canlı,pardon gurbetçi (?), işte bu adamlar, Avrupa'nın bütün trafik kurallarına uyup,Türkiyede trafik kuralı yokmuş gibi davranan zavallılar. 'Türkiye çok iyi vatanınıza sahip çıkın' diyen canlılar?.
Ekli dosyayı görüntüle 173296
park eden sen miydin yoksa?EVt mixer arif devam
ben almancı degilim dostum konuyu zaten ben actımpark eden sen miydin yoksa?
Evet böyle arabaları olan mallar aynen böyle sürüyorlar.
Alman cikolatasi miSana cikolat göndersem fikrin degisir mi