Gürcistan Bankasından EFT

Emre Karaca

10 Numara!
Beyler çok acil bir durum var, gürcü bankasından eft yolladı adamın biri. Dolar olarak ama benim hesabımda dolar hesabı yok. Kendisi bankasının otomatik olarak liraya çevirdigini ve bu yüzden ekstra 5 dolar kestigini söylüyor. Elinde kanıtı da var, bu dogru mudur? Bankayı aradıgımda 2-3 gün sürecegini ama dolar olarak yolladıysa geri dönecegini söylediler. Eleman da otomatik olarak liraya dönüyor diyor dogru mu bu?

yok öyle dünya :D dolar hesabın olsa ayrı ibanı olur onun, ona yollaması lazım. vadeli/vadesi lira hesabına başka para türü yatırılmaz. (finans/garanti/iş)

sen hangi banka kullanıyorsun?

yok öyle dünya :D dolar hesabın olsa ayrı ibanı olur onun, ona yollaması lazım. vadeli/vadesi lira hesabına başka para türü yatırılmaz. (finans/garanti/iş)

sen hangi banka kullanıyorsun?

Ziraat benim, eleman diyor ki benim bankam otomatik olarak liraya çeviriyor. İtemimi vermezsem interpole gidicem falan diyor

Ziraat benim, eleman diyor ki benim bankam otomatik olarak liraya çeviriyor. İtemimi vermezsem interpole gidicem falan diyor

birşey derdimde olmaz burda şimdi
para gelince alırsın de elemana
değil interpol polise bile gidemez de orası ayrı :D

Vermiyeyim dimi polis diye başımın etini yiyor adi :asd:

sonuçta parayı kendi iradesiyle yolladı aranızda yazılı imzalı bir anlaşma yok o yüzden istediği yere gidebilir para olurda hesabına gelirse tl olarak o zaman verirsin itemini iki gün beklesin :D

sonuçta parayı kendi iradesiyle yolladı aranızda yazılı imzalı bir anlaşma yok o yüzden istediği yere gidebilir para olurda hesabına gelirse tl olarak o zaman verirsin itemini iki gün beklesin :D

Açıkgöz bir arkadaşmış anladığım kadarıyla.

Lavugun parası gitmiş olarak gözüküyor, ss falan atıyor işlem tamam diye. Benim bankam otomatik TL çevirip atıyor diyor, he beni mi bellemeye çalışıyor bilemem tabi

Geri
Üst Alt