Emre Karaca
10 Numara!
- 27 Kasım 2008
- 14.663
- 2.291
- 458
Pubg :/Ne itemi kardeşim
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
SM-A700F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pubg :/Ne itemi kardeşim
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Seni Steam den attırmasın... Kötü review fln
Zaten sıkıntı orada bu lavuk beni şikayet ettiriyor. Hesabımda da bayagı ürün var oyunlar falan. Mesela trade banı yedim diyelim hesaba da para geldi. E ben artık İtemi veremem ki. Kısaca çocuk gerizekalıSeni Steam den attırmasın... Kötü review fln
Onu bırak. Illersi için kimse senden artık almaz. O dolandırıcılık tag'i kolay kolay gitmez.Zaten sıkıntı orada bu lavuk beni şikayet ettiriyor. Hesabımda da bayagı ürün var oyunlar falan. Mesela trade banı yedim diyelim hesaba da para geldi. E ben artık İtemi veremem ki. Kısaca çocuk gerizekalı
SM-A700F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kendini Can olarak tanıt ve Videolu görüşme yap.hea valla banada gonder bakalim yarin belasini operim onun
alkol aldim biraz heveslendim hatun uzakdada oluncada sikinti oluyo en azindan su herifi sey edeyim.
Kendimi PET ajani olarak tanitacamKendini Can olarak tanıt ve Videolu görüşme yap.
Ziraat benim, eleman diyor ki benim bankam otomatik olarak liraya çeviriyor. İtemimi vermezsem interpole gidicem falan diyor
Bu ne?hea valla banada gonder bakalim yarin belasini operim onun
alkol aldim biraz heveslendim hatun uzakdada oluncada sikinti oluyo en azindan su herifi sey edeyim.
E money. Ge diye bir siteden yollamış bu çocukGürcistan'da hangi bankaymış la o otomatik tl'ye çeviren
ayrıca gönderen kişinin tc'sine ne gerek varmış adam her bilgini almış resmen
çok sıkıştırırsa gürcüce küfür bas, ben öğretirim